Previziuni despre al treilea razboi mondial

Previziuni despre al treilea razboi mondial

Detalii

CategoriiCultura
TaguriLiteratura
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari10505

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nimeni nu isi doreste un al treliea razboi mondial dupa primele doua, in care s-au pierdut multe vieti omenesti. Exista insa anumite preziceri despre un al treilea razboi mondial, cu mult mai multe pierderi. Unele dintre prezicerilor acestor clarvazatori, precum Nostradamus, s-au implinit, de aceea din ce in ce mai multi oameni cred ca si acestea se vor implini. Cu toate ca gandul la un al treilea razboi mondial sperie, oamenii s-au aratat din ce in ce mai interesati cu privire la prezicerile legate de acesta.
Multi dintre prezicatori din toata lumea, cu mii sau sute de ani in urma, au prezis ca in anii 2011 si 2012, va izbucni un mare razboi, ce va implica multe tari si va duce la sfarsitul lumii. De asemenea, ei au mai prezis si alte lucruri care ar duce la cel de-al treilea razboi mondial.
Prezicerile lui Nostradamus
Nostradamus, cel mai mare prezicator din toate timpurile, a prezis mai multe lucruri de-a lungul timpului si o parte din ele au devenit adevarate. Unii dintre cercetatori afirma ca el a prezis si cel de-al treilea razboi mondial. In catrenele sale, in timp ce vorbeste despre cel de-al treilea razboi mondial, el scrie ca va fi un razboi intre Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si ca Europa de Vest va suferi un mare declin economic. Cel de-al treilea razboi va incepe cel mai probabil in luna noiembrie, iar Nostradamus mai pomeneste de asemenea de un conflict intre Franta si Marea Britanie.
Alte preziceri
In anul 2011, va exista o lupta in Orientul Mijlociu si tarile musulmane din nordul Africii, cum ar fi o comfruntare intre Extremisti si Moderati, iar primii vor castiga. Conducatorii Iranului si Iraqului vor avea un mare control asupra celorlalte natiuni musulmane. In acelasi an, extremistii vor ataca orasul New York, probabil cu o bomba nucleara, si cu toate ca orasul nu va fi distrus complet, aceasta va afecta intr-o mare masura orasul. Acesta va fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial.
Al treilea razboi mondial
Dupa aceasta, aceste natiuni se vor muta in Europa, probabil spre sfarsitul anului sau inceputul lui 2012, iar Papa va fi capturat si tinut prizonier undeva in Iraq. Roma si Vaticanul for fi cucerite si distruse. In anul urmator ocuparii Romei, soarta razboiului se va schimba, dar nu pentru mult timp, pentru ca musulmanii vor prelua din nou controlul Romei. Ei vor ocupa intreaga Europa, dar nu vor putea progresa mai jos de Ecuator, in Africa.Coranul, cartea sfanta a Islamului, afirma ca dupa anul 2000 va exista o completa anihilare a tarilor musulmane si chiar si Biblia prezice ca orasul Vatican isi va gasi sfarsitul dupa anul 2000.
Predictiile despre al treilea razboi mondial spun ca numarul de morti inregistrati va fi mai mare decat al primelor doua razboaie impreuna. Aproximativ o treime din populatia planetei va muri, iar restul va avea de suferit. Conform predictiilor, China si India nu vor participa, ceea ce inseamna ca aceste doua tari vor fi in siguranta. Predictiile mai adauga ca acest razboi va pune capat dezvoltarii tehnologiei si daca un al patrulea razboi mondial ar urma, oamenii se vor lupta cu bate.