Pregătiți-vă de sărbători cu lenjeria de pat potrivită, de la Finette

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurilenjerie de pat
Ultima actualizareJoi 17 decembrie 2020
Vizualizari413

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deși anul acesta sărbătorile sunt atipice, nimic nu ne împiedică să urmăm anumite tradiții. Este drept că nimic nu se compară cu sărbătorile alături de cei dragi, însă chiar dacă casa nu va fi plină de invitați, vă pregătiți temeinic pentru a întâmpina aceste sărbători ca la carte. Iar din lista de amenajări nu are cum să lipsească și lenjeria de pat în ton cu sărbătoarea. Finette vine cu o gamă vastă de opțiuni, pentru toate preferințele.

Lenjeria de pat, un dublu rol - estetic și funcțional

Atunci când alegeți o lenjerie de pat țineți cont de partea estetică, având în vedere că primul impact acesta este. Cât de colorată și cât de decorată să fie, cu amprenta unui design specific, de sărbătoare, pare să fie o atracție maximă. Lenjeriile de acest gen sunt ușor de regăsit la Finette, cu pagina de prezentare finette.ro

Din punct de vedere practic și funcțional o lenjerie de pat este necesar să reziste după îndelungi spălări, să aibă grosimea potrivită. Puțini știu că ceea ce face diferența în această poveste este densitatea fibrei, gramajul per metru pătrat. De obicei lenjeriile de uz casnic sunt mai subțiri decât cele pe care le veți întâlni în unitățile de cazare spre exemplu. Însă nu puteți nici întreține, spăla și usca corespunzător lenjerii cum sunt cele pentru hoteluri.

În raport optim de calitate și preț veți găsi la finette.ro o varietate de tipuri de lenjerii produse în țară unele. Da, producătorii români încă au activitate și au un loc special în ofertele de comercializare. Dormy, Pucioasa sunt câteva nume de reper aici. Vorbim despre branduri cu tradiție, despre cei care au activat în acest domeniu de producție de textile de ani de zile. Realizează și în prezent seturi de lenjerii de calitate, din bumbac și bumbac cu alte textile, satinat, finet etc.

Un mini ghid al cumpărătorului este detaliat în cadrul paginii oficiale. Regăsesc aici cei interesați toate detaliile privind o lenjerie anume, ce calitate are, ce notă obținută privind rezistența la uzură, spălare, mod de întreținere și implicit cum se comportă printul la spălare.

Lenjeria de pat cu motive de Crăciun

În gama de la finette.ro pot fi găsite seturi cu 4 sau 6 piese, pentru pat single sau dublu, inclusiv cele pentru copii. O gamă selectă este și cea cu motive de Crăciun, din care evident nu poate lipsi celebrul print cu Moș Crăciun și reni. Pentru cei cu gusturi mai simpliste poate fi aleasă lenjeria roșie, o culoare celebră și un simbol al acestei sărbători ori cele în tonuri de albastru, imprimate cu steluțe.

Pentru o astfel de lenjerie ajungeți să scoateți din buzunar în medie 150 de lei, dacă punem la socoteală și promoțiile active. Prețurile în general sunt dintre cele accesibile aici, în raport optim cu nivelul lor de calitate. Nu rezumați toată această alegere doar la partea estetică, căci practic, o lenjerie anume ajunge să își arată utilitatea când o veți folosi. Și veți dori să fie fină, plăcută la atingere.