Pregătește-ți bagajele de vacanță în timp ce-ți faci programare la salon

Detalii

CategoriiRegional
Tagurisalon de infrumusetare
Ultima actualizareVineri 12 august 2022
Vizualizari377

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele calde de vară, atât de așteptate pe tot parcursul anului, trezesc tot mai des dorința de a explora noi destinații turistice ori de a sta pe o plajă însorită, pentru un plus de relaxare.

Pasionații de călătorii cu siguranță au rezervat cu luni înainte acea vacanță de câteva săptămâni, însă escapadele de weekend devin tot mai tentante atunci când vara își intră pe deplin în drepturi. De cele mai multe ori, astfel de escapade sunt organizate pe ultima sută de metri, ceea ce face să pară cam imposibilă o programare la salon în doar câteva ore ori chiar de pe o zi pe alta.

Atât femeile cât și bărbații din ziua de astăzi, poate acum mai mult ca oricând, au înțeles că aspectul exterior poate oferi atât o stare de bine, cât și mai multă încredere în propria persoană. Cine poate spune că acea seznație de proaspăt tuns, o barbă atent conturată și îngrijită sau culorile acelea îndrăznețe ale unghiilor, nu oferă un plus de bună dispoziție?

Întocmai pentru că această nevoie a avut ecou în lumea înfrumusețării, au fost dezvoltate aplicații de programări online ce au adus un răspuns pentru aceste provocări. În domeniul de beauty, apariția acestora a fost una cu totul revoluționară deoarece a oferit în sfârșit publicului posibilitatea de a avea acces oricând, la orice oră la servicii de înfrumusețare.

Prima aplicație de programări online din România se numește MERO și, până în prezent a reușit să își construiască o comunitate impresionantă formată din 1.200 de profesioniști din domeniul beauty.

Aceasta oferă o gamă variată de servicii de care te poți bucura, precum:

  • Coafor şi hair styling
  • Frizerie şi barbershop
  • Unghii cu gel
  • Makeup şi beauty
  • Extensii gene
  • Micropigmentare.

Te programezi simplu și eficient!

Tot ce trebuie să faci este să descarci în mod GRATUIT aplicația, să selectezi locația în care te afli și serviciile de care dorești să beneficiezi, iar MERO îți va prezenta toți profesioniștii care se află cel mai aproape de locația ta. Următorul pas este să alegi profesionistul dorit, să verifici care sunt datele și orele disponibile și să te programezi. Astfel că, în timp ce deja îți pregătești bagajele pentru mare, poți să faci și o programare la salon pentru următoarele ore.

Intră acum pe MERO şi descoperă cele mai bune saloane din Bucureşti, Constanţa Cluj Napoca, Craiova, Braşov, Ploieşti şi din multe alte oraşe.