Cand epilarea nu mai devine o grija?

Cand epilarea nu mai devine o grija?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEpilare definitiva, salon de infrumusetare
Ultima actualizareVineri 26 martie 2021
Vizualizari79

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa scapi de grija epilarii si sa nu te mai intri in panica atunci cand trebuie sa ajungi repede undeva, dar nu esti epilata? Scapa de stres si vino la Eva Salon unde poti gasi servicii de epilare definitiva, iar grija de azi devine relaxarea de maine. La noi gasesti un salon de epilare definitiva care va avea grija sa iti ofere servicii de calitate la cele mai bune preturi. Mizam pe profesionalismul nostru si ne dorim ca persoanele care ne trec pragul sa aiba parte de sedinte exceptionale si sa ne recomande si altor persoane.

Atunci cand ajungi la noi, calitatea, amabilitatea si dorinta de perfectionare a muncii sunt constantele pe care le folosim si pe care ne bazam. Ceea ce trebuie sa stii despre noi este ca nu avem doar un salon de epilare definitiva, ci opt saloane si o prezenta de peste noua ani in Romania. Prin urmare, ne gasesti in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiești, Iasi si Oradea. Intra chiar acum pe site-ul nostrul si alege salonul de epilare definitiva la care doresti sa iti faci o programare!

Un alt aspect ce merita amintit este portofoliu de peste 20.000 de clienti unici in 8 mari orase din Romania, de unde rezulta faptul ca serviciile noastre de epilare definitiva, si nu numai, au fost si continua sa fie apreciate de multi oameni, de aceea ne mandrim cu numarul pe care am reusit sa il atingem. Nu este atat de usor sa tii aproape de tine 20.000 de oameni, insa datorita misiunii de la care nu abdicam, aceea baza pe profesionalism, imposibilul pentru altii a devenit posibil pentru noi.

Ce preturi gasesti la Eva Salon?

A venit momentul sa discutam si despre unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand apelez la un salon de epilare definitiva. Prin urmare, la noi vei gasi cele mai bune preturi din Romania pentru majoritatea zonelor tratate. Dincolo de aspectul financiar, un factor de maxima importanta, tot ceea ce conteaza, in fond, este gradul de satisfactie al clientelor noastre. Nu exista multumire mai mare decat atunci cand clientele noastre sunt multumite de serviciile de epilare definitiva sau orice alta procedura pe care o realizam.

Ce aparatura folosim?

Asa cum deja intuiti, nu facem rabat de la calitate si profesionalism nici atunci cand vorbim despre apatatura pe care folosim in vederea desfasurarii activitatii noastre la salonul de epilare definitiva. Avem in dotare un aparat eficient si sigur, acreditat de Comisia Europeana, pe care il folosim cu multa incredere si cu rezultate excelente in planul muncii. Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Prin tratament se obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par in procent maxim posibil de atins de 95% pentru femei si 75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (“puful”).

Beneficii pentru clientii noi

Daca vii pentru prima data la Eva Salon, consultatia si prima sedinta de epilare sunt gratuite, iar asta pentru ca constientizam faptul ca ai nevoie sa vezi ce iti putem oferi si cum iti oferim pentru a-ti putea crea o impresie generala. In plus, punem pret foarte mare de promptitudine, dar si pe respectarea programarii, astfel ca sedinta ta incepe intodeauna la ora stabilita, nu astepti si nu te grabeste nimeni, pentru ca totul trebuie sa fie o relaxare si sa iti confere calmitate.

Conteaza si tu pe profesionalism in epilare, apeland la salonul de epilare definitiva de la Eva Salon, locul unde simti pe deplin...rasfatul!