Pregătește terenul pentru primăvară - alege din gama de motocultoare de la Bricolaj Market

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimotocultor
Ultima actualizareLuni 7 februarie 2022
Vizualizari374

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei ce locuiesc la apartament visează într-o bună zi să-și construiască propria casă, departe de vecini gălăgioși. Să locuiești la casă este un vis la care mulți aspiră, în special fiindcă îți oferă un sentiment de libertate, poți să-ți amenajezi curtea și grădina și ori de câte ori ai nevoie de o pauză, să te refaci psihic și fizic, ieși afară și te conectezi cu natura. Într-un apartament simți că te sufoci, privești pe fereastră vezi numai blocuri cu aspect comunist peticite ici-colo cu niște polistiren colorat, iar drumul până la un parc poate fi prea obositor. Ca să te poți recupera după o zi epuizantă, trebuie să te urci în mașină, să străbați traficul infernal, consumi și combustibil și practic când ajungi în parc numai zen nu ești.

Totuși, să locuiești la casă nu e totul numai lapte și miere. Pe lângă faptul că poți să faci acolo ce te taie capul și simți că respiri, treaba la casă este de 5 ori mai multă. Nu prea e loc de stat degeaba, fiindcă dacă treburile se adună te simți copleșit. Casa e pentru oamenii care nu stau locului, decât când beau cafeaua și dorm. Deci, în cazul în care curățenia unui apartament ți se pare grea, la casă treburile se complică. Pentru cei care locuiesc la casă, cât de curând urmează perioada pentru pregătirea terenului de plantat diverse plante, legume și fructe, însă și de amenajare a curții. Dacă te afli în această categorie, la Bricolaj Market vei găsi toate cele necesare pentru perioada ce urmează.

Motocultoare - indispensabile într-o gospodărie

La casa omului trebuie să existe neapărat și un motocultor. Acesta nu este un moft, ci o necesitate. Dacă deții pământ fertil este păcat să nu faci ceva și să te bucuri de roadele muncii tale. În alte vremuri se foloseau alte utilaje și unelte pentru pregătirea pământului, cum ar fi sapa, cazmaua sau săpăliga. Însă, în 2022 nimeni nu mai are timp să sape în acest fel, în special dacă este o bucată considerabil de mare de teren.

Alege din gama de motocultoare de la Bricolaj Market pe cel potrivit în funcție de nevoi. Spre deosebire de motosape, motocultoarele pot fi dotate cu diverse accesorii importante pentru săparea pământului. Motocultorul îți oferă precizie în săpat, poți săpa la adâncimi mai mari și poți pregăti terenul pentru cultivare, indiferent de starea acestuia. Acest utilaj nu numai că îți economisește timp, dar spre deosebire de generațiile anterioare, nu mai trebuie să stai aplecat, deci ia-ți adio de la dureri de spate și oboseală.

Cum te ajută un motocultor

 • este un utilaj performant, ai parte de forță, calitate, este ușor de folosit și depozitat.
 • afână sau fărâmițează solul indiferent de starea sa și îl pregătește pentru însămânțare.
 • poate ara pământul, adică îl va lucra în profunzime, întorcându-l și se poate monta plug pentru această operațiune.
 • poate ajuta la spargerea crustei formate deasupra după ploi și aerisește solul, pentru ca apa să ajungă la rădăcini.
 • se poate atașa semănătoare pentru realizarea culturilor.
 • poate cosi iarba prin atașarea unei bare de cosit.
 • poate îndepărta zăpada prin atașarea unei freze de zăpadă.
 • poate face biloane prin atașarea rariței pentru cultivarea cartofilor.
 • poate să introducă în sol compostul.
 • poate îngropa via prin atașarea unui brăzdar, astfel încât să nu înghețe.
 • poate prăși diverse straturi, prin atașarea mai multor freze sau altor accesorii de prășit.

Descoperă la Bricolaj Market numeroase motocultoare profesionale și alte unelte necesare pentru grădinărit și întreținerea curții. Dacă nu știi ce este potrivit pentru terenul tău întreabă reprezentații. Iar dacă nu poți cheltui prea mult pe noile achiziții, însă ai nevoie de ele, poți opta pentru plata în rate.

Contact: 0722515566