"Piesa lui fii-miu"

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMuzica
Ultima actualizareMarti 28 ianuarie 2020
Vizualizari837

Voteaza & Distribuie

Descriere

Producătorul şi MC-ul Rhazola a lansat un material-declaraţie pentru toţi cei care urmează să descopere viaţa de părinţi. "Piesa lui fii-miu" prezintă gândurile unui viitor tată, puse pe un instrumental propriu şi ritm de rap. Materialul promite să devină una dintre declaraţiile viitorilor părinţi, indiferent de gusturile muzicale.

„Piesa lui fii-miu” a început de la un instrumental marca Rhazola, cu versuri scrise în două perioade diferite ale unui an. Mai exact, piesa a fost compusă şi înregistrată pe perioada sarcinii celei care apare ca voce adiţională, Monica Olănescu. De intervenţiile de vioară este responsabilă Alexa Juvină (ex-Ludic). Mixul şi masterul piesei a fost făcut de către Şerbănesku la Faders Up.

„Lucrul la piesă a fost mai dificil decât ar părea semnificaţia ei în sine, pentru că a trebuit să exprim exact sentimentele pe care le am. Piesa este declaraţia unui nou început şi a unei noi etape din viaţă – probabil că cea mai mişto, din câte am înţeles”, a declarat Rhazola.

Rhazola a devenit cunoscut, ca producător, prin intermediul instrumentalelor făcute pentru piese ca Cicatrici (DOC & VladDobrescu), Diavolul din pahar (Robert DRG) sau Când petrece Sălăjanul (Dinte). Ca MC, Rhazola a mai lansat materiale ca Unul lângă altul, Şi îngerii dorm şi Cor poratist.