Pergola terasă - cea mai recentă tendință în design de grădină

Pergola terasă - cea mai recentă tendință în design de grădină

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripergole
Ultima actualizareLuni 9 ianuarie 2023
Vizualizari160

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un aspect important pe care fiecare persoană și-l dorește să îl aibă în propria locuință este reprezentat de intimitatea și libertatea de a avea locul său, plin de siguranță, probabil și o curte sau eventual, o grădină. Dacă îți dorești să îți creezi un colțișor magic unde ai șansa de a te bucura de clipe minunate petrecute împreună cu familia ori prietenii, construirea unei pergole pe terasa ta poate însemna exact ceea ce ai nevoie. În fiecare perioadă a anului, dar cel mai adesea, în lunile de vară, locul tău de pe terasă trebuie să reprezinte un mediu perfect unde relaxarea trebuie să fie la ea acasă.

Ce este o pergolă?

O definiție cât mai simplă prin care se poate descrie ceea ce este o pergolă constă în acea construcție din lemn, care este formată, de obicei, din grinzi susținute de stâlpi. Totodată, pergola reprezintă acea construcție ușoară care este poziționată fie pe o terasă, într-o grădină sau într-un parc, formată din acele grinzi care sunt susținute de șiruri de coloane sau stâlpi pe care se pot întinde plante agățătoare decorative.

Într-un mod general, construcția pergolei poate fi realizată din lemn, aluminiu, care poate fi atașată pe o structură independentă ori susținută de un perete. Depinde de dorința fiecăruia ce design dorește să îmbine prin elementele folosite în partea din exteriorul pergolei, acestea reușind să ofere o formă de succes și de atracție importantă ochiului privitor.

Alegerea clienților


Pergolele pot însemna acele accesorii cu elementele sale specifice care se află în strânsă legătură cu locul unde acestea sunt amplasate. Pergole de terasă de la gardenway.ro reprezintă modalitatea ideală de a îți transforma locul tău întru-unul de poveste și plin de magie. Putem exemplifica o serie de exemple unde acest accesoriu se încadrează perfect.

Dacă doriți să aveți montată o pergolă într-o grădină, aceasta în mod evident trebuie să fie amenajată cu o mulțime de flori sau plante agățătoare, care la rândul lor pot fi atașate cât mai frumos prin construcțiile pergolei. Dacă doriți să aveți un loc de poveste, un loc unde puteți savura o cafea într-un cadru cât mai liniștit și plăcut, un loc unde relaxarea este la cote maxime, pergolele reprezintă acea modalitate eficientă și locul ideal pentru satisfacerea dorințelor dumneavoastră.

Tipurile de pergole


În cele mai multe cazuri, majoritatea oamenilor optează pentru o pergolă care este alcătuită din lemn, deoarece aceasta prezintă o notă estetică diferită față de alte materiale și se poate potrivi într-un mod perfect pentru a acoperi terasa fiecărui client în orice anotimp posibil. Există o multitudine de tipuri de pergole, iar în cele ce urmează vom aminti cele mai utilizate de către clienții noștri.

În primul rând, pergola din lemn este materialul preferat al clienților, avantajele constând în manevrabilitatea ușoară a acestora și a designului foarte plăcut. Acest material se integrează perfect în orice spațiu. În al doilea rând, pergola din fier forjat care poate fi montat în aproape orice spațiu, oferind proprietarilor un aer cât mai romantic și elegant. Pe de altă parte, mai există și pergolele din aluminiu care pot oferi un aspect deosebit, precum și pergolele all season care sunt cel mai frecvent folosite la hoteluri sau terase private.

Pergola pentru terasă este acea tendință care este folosită cât mai des de către cât mai mulți designeri imobiliari, conferind fiecărui loc o magie aparte.