Pefoc - meșterii care livrează căldura focului pe lemne în casele tuturor românilor!

Pefoc - meșterii care livrează căldura focului pe lemne în casele tuturor românilor!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 23 martie 2022
Vizualizari96

Voteaza & Distribuie

Descriere

Povestea semineelor de calitate premium din țara noastră, a început acum mai bine de două decenii când, pasiunea și ambiția de a livra căldura în casele tuturor românilor, s-a tranformat într-o afacere 100% românească. Micuța afacere de familie se naște la Sibiu, din mâinile iscusite ale lui Ovidiu Prodea, care, în anul 1999, după training-uri și specializări în Germania, reușește să stăpânească toate secretele meseriei de a construi cu migală și instala fără probleme, orice model de șemineu sau sistem termic!

Așadar, PEFOC devine cu pași mici, dar siguri ceea ce cunoaștem astăzi - un brand serios din inima Transilvaniei, îndrăgit de toți clienții din România pentru soluțiile sale premium de încălzire alternativă și apreciat pentru calitatea superioară a produselor începând de la clasicul șemineu, până la puternicele termofocare sau elegantele modele grătare de grădină! Serviciile de montaj impecabile, seriozitatea și experiența au fost duse mai departe de către cei doi fii ai acestuia, alături de care, afacerea cunoaște noi culmi ale performanței și profesionalismului, sub tutela sloganului “Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Cum arată în cifre o afacere românească de succes

După aproape două decenii de activitate, bilanțul PEFOC se prezintă mai mult decât relevant: peste 9.000 de clienți finali mulțumiți în fiecare an, peste 2.000 de lucrări de șeminee montate anual, realizate de echipele proprii sau împreună cu partenerii afiliati și un stoc cuprinzător de peste 50.000 de articole de profil pentru universul fascinant al soluțiilor termice de calitate verificată.

Compania sibiană a ajuns în scurt timp să ofere clienților săi, focare tradiționale, focare cu apă, șeminee electrice, bio-șeminee, sisteme profesionale de coș fum ceramic, sobe premium, modele de grătar electric cu capac, grile de aerisire, accesorii pentru curățarea și întreținerea șemineelor, uși din fontă construite pentru șeminee, materiale refractare și izolatoare, sticlă termorezistentă, elemente, ventilatoare, tubulatură și turbine - adică un business complet în domeniul focului!

Vânzările se efectuează în mare parte online, direct pe site-ul oficial pefoc.ro unde poți găsi întreaga gamă de produse menționată, alături de sfaturi și consultanță tehnică din partea unor specialiști, care știu cu adevărat despre ce este vorba! De asemenea, meșterii sibieni beneficiază de o rețea de distribuție națională, pe care a creat-o și dezvoltat-o cu răbdare, livrând produse partenerilor din întreaga țară (colaboratori în 25 de județe din cele 41 ale României), pentru a ajunge la clientul final, prompt și în siguranță, prin intermediul showroom-urilor locale pe care aceștia le dețin sau a afacerilor din teren (PFA-uri, afaceri de familie, etc.)

Cum se diferențiază PEFOC de restul concurenței

Firma sibiană se deosebește de concurență, atât prin produse de calitate superioară la prețuri corecte, cât și prin calitatea lucrărilor și serviciilor oferite. Furnizarea de materiale se face într-un timp scurt (de 1-2 zile) pe întreg teritoriul României, din stocul propriu. PEFOC este focusată în principal, pe produse care să aibă un raport avantajos pentru client, atât din punct de vedere calitativ, dar mai ales din punct de vedere al prețului. Procesul de vânzare este onest și transparent, astfel încât, produsele achiziționate se cumpără datorită specificațiilor și prețurilor pe care le au, fără a insista pe argumente interminabile sau aplica strategii de marketing amăgitor.

Practicarea de prețuri competitive și discounturi reale pe anumite produse, a contribuit decisiv la creșterea încrederii pentru brand-ul PEFOC. Alături de acestea, refuzul de a practica strategii de business și marketing de genul "prețurilor umflate" care, mai apoi, sunt reduse doar pentru a “agăța” clienții de dragul marketingului modern, reprezintă încă un motiv în plus de satisfacție pentru clienții finali.

De peste două decenii, compania cu sediul central la Sibiu, distribuie la nivel național, o întreagă ofertă de șeminee, dar și materiale de construcție șeminee sau diferite accesorii, precum utilul set ustensile grătar (pentru că tot se apropie sezonul grătarelor în aer liber). În ultimii ani, grație dezvoltării fără precedent din universul soluțiilor de încălzire alternativă, în oferta PEFOC și-au făcut loc noile tehnologii de fabricare și inovație puse în slujba conceperii de surse termice tot mai eficiente, mai bine optimizate și mai confortabile pentru toți clienții casnici sau companii, indiferent de preferințe, nevoi sau buget.