Parfumuri de sezon - sfaturi de marcӑ Pandera

Detalii

CategoriiShoping
Taguriparfumuri
Ultima actualizareLuni 8 ianuarie 2018
Vizualizari1275

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există şi în alegerea parfumului o artă. Nu ţine numai de plăcerea în sine, de alegeri de gust, nu ţine numai de ceea ce aparent ţi se potriveşte. Există o lege nescrisă a parfumurilor, există o oarecare provocare de a potrivi totul în funcţie de categoria de vârstă, situaţia în sine, de momentul zilei şi aşa mai departe. Abia apoi vine şi aprecierea de final, când parfumul ales este cel care ţi se potriveşte mănuşă.

Actual avem o mai mare deschidere către parfumerii şi magazine de unde se pot achiziţiona parfumuri de orice fel. Ba chiar este un avant tot mai mare către parfumuri de lux online, o modalitate mai simplă de a scurta drumul către acele preferinţe de parfum. Dacă de unde le cumpărăm este deja un lucru stabilit rămâne de văzut în ce măsură potriveşti gustul cu parfumul indicat pentru fiecare sezon.

Iată ce ne spun cei de la Pandera, magazin online specializat pe comercializarea parfumurilor:

•Primăvara. Nu degeaba este sezonul corelat cu înflorirea şi revenirea la viaţă a întregii naturi. În materie de parfumuri primăvara inspiră din punct de vedere floral. Alegerile cele mai comune se referă la lăcrămioare, la liliac în mod special sau bujori şi/sau lalele. Sunt de altfel şi cele mai comune flori de sezon, de unde şi asocierea de a te înscrie în acest trend când vine vorba şi de parfumul pe care îl porţi de zi cu zi.

•Vara. Sezonul ideal pentru distracţie, căldură şi voie bună. Nu este exclus ca florile să fie de asemenea de o mare plăcere de a fi alese şi ca notă de baza pentru un parfum. Însă mai mult decât atât stilul fresh este de o reală plăcere şi apreciere. Alege mirosul de iarbă proaspătă, alege plăcerea unui miros fructat sau nu în cele din urmă aromele tropicale. O amintire a verii stă şi în aromele tropicale sau fresh de apă a marii.

•Toamna. Acest sezon denotă nostalgie cel mai adesea, este sezonul mirosurilor seducătoare, săturate, cele cu note picante şi de mosc. Parfumuri uşoare, în combinaţii surprinzătoare sunt cele alese. Dintre cele mai comune şi de altfel cele mai recomandate note ale parfumurilor se numără lemnul de santal, ambră şi iasomie.

•Iarna. Sezonul ce încheie un ciclu de anotimpuri şi reîncepe altul aduce aminte mai degrabă de perioada jovială a sărbătorilor. Din acest şir se numără şi rodia, vanilia sau lămâia. Trebuie avut în vedere că pe timp călduros un miros înţepător, uşor picant de altfel poate provoca o stare mai puţin plăcută. Acum este momentul însă aşa că bazează-te pe scorţişoară spre exemplu.

Pe măsură ce timpul trece ţine cont de arome şi note ce însoţesc atributele fiecărei persoane. Fiecare sezon în parte are aventurile sale şi te provoacă la diverse stări de spirit, stări emoţionale. Asta se poate exprimă foarte bine prin diferte note. Descoperă ce îţi face plăcere însă nu uită de modul în care un parfum îşi schimbă uşor notă şi intensitatea în funcţie de tipul de piele.