5 moduri de a-ți impresiona plăcut partenera

5 moduri de a-ți impresiona plăcut partenera

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricadouri, parfumuri
Ultima actualizareMiercuri 22 iulie 2020
Vizualizari314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Femeile adoră să fie surprinse și pun mare preț pe lucrurile mărunte și pe gesturile spontane pe care partenerii lor le fac pentru ele, atunci când se așteaptă mai puțin. Dacă vrei să-ți impresionezi iubita sau soția, tot ce trebuie să faci este să te inspiri din dorințele și din preferințele sale de zi cu zi. Cele mai frumoase surprize sunt cele fără vreo ocazie anume și care au mai degrabă valoare simbolică decât materială. Fii atent la detalii și vei reuși să o faci cea mai fericită.

Avem pentru tine câteva idei utile pentru planul tău de a-ți surprinde plăcut partenera, fie că este ziua ei de naștere, că sărbătoriți ceva sau pur și simplu, într-o zi oarecare, fără vreo ocazie anume.

Surprinde-o cu o cină romantică

Fă o rezervare la restaurantul vostru favorit și treci să o iei de la serviciu, fără să-i spui unde mergeți. Surprinde-o și cu un buchet de flori, pe care să-l oferi când se apropie de tine. Orice femeie visează la un astfel de moment, desprins parcă din filmele romantice. Dacă varianta ieșirii în oraș nu-ți surâde, atunci organizează o cină în livingul de acasă. Așează masa, farfuriile și tacâmurile ca la carte, decorează cu câteva flori naturale, poate și cu două lumânări, pentru o atmosferă intimă. Dacă te pricepi la gătit, atunci surprinde-o cu mâncarea ei preferată. Altfel, comandă cina și asigură-te că va veni la timp, înainte ca ea să apară acasă. O vei impresiona la maximum cu un astfel de gest!

Organizează o petrecere surpriză pentru ea

Dacă este vorba despre ziua ei de naștere și nu știi cum să ieși din rutină, atunci o petrecere surpriză poate fi varianta ideală. Sună din timp prietenii și alege și un complice, atfel încât ea să nu bănuiască nimic. Confetti, baloane colorate, un tort cu lumânări, multă voioșie și râsete pe săturate, cam așa ar arăta distracția perfectă cu care o vei cuceri iremediabil. Organizează petrecerea la un pub sau într-o grădină cu multă verdeață, dacă vremea permite.

Oferă-i un parfum

La fel ca toate doamnele și domnișoarele, în mod cert și partenera ta are o întreagă colecție de parfumuri sau cel puțin unul favorit. Oferă-i un produs nou, ales de tine, ținând totuși cont de gusturile sale și de notele pe care ea le preferă. Dacă îi plac cele lemnoase, asigură-te că alegi unul potrivit. La fel și în cazul parfumurilor cu note florale sau dulci. Sunt numeroase variante de parfumuri de femei, totul este să fii atent la detalii și să știi ce i s-ar potrivi. Pont: Orice ai alege se va bucura și atunci când va purta acel parfum, în mod sigur se va gândi la tine.

Oferă-i flori de sezon, fără o ocazie anume

Alege lalele primăvara, floarea soarelui vara sau orhidee și trandafiri în orice sezon! Un buchet de flori oferit persoanei iubite este, de departe, cel mai frumos gest, mai ales dacă este dăruit pur și simplu, fără ocazie specială. Oprește-te la florăria din colț și surprinde-o în mod plăcut!

Rezervă o vacanță în doi fără s-o anunți unde mergeți

Organizează un weekend la mare sau la munte, poate un city break într-un loc pe care ea își dorește să-l vadă, totul fără să-i spui unde mergeți. Acest tip de surpriză îi va arăta cât de mult o prețuiești. Rezervă din timp vacanța și nu-i dezvălui încotro vă îndreptați. Las-o să ghicească, eventual oferă-i câteva indicii și transformă surpriza într-un joc haios în doi.

Dacă vrei să-ți faci iubita fericită nu aștepta neapărat ziua de naștere, Crăciunul sau aniversarea relației, ci surprinde-o cu gesturi mărunte, atunci când se așteaptă mai puțin. Nu uita, însă, că nici datele „consacrate” nu pot fi trecute cu vederea sub nicio formă!

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/surpriza-ziua-indragostitilor-4498163/