Păreri PEFOC - când este momentul potrivit pentru construcția unui șemineu?

Păreri PEFOC - când este momentul potrivit pentru construcția unui șemineu?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee, Seminee electrice
Ultima actualizareMiercuri 27 octombrie 2021
Vizualizari236

Voteaza & Distribuie

Descriere

Momentul potrivit, montajul și mai apoi, punerea în funcțiune a unui șemineu pe lemne cu design spectaculos, nu este o treabă ușoară sau care poate fi făcută superficial, fără suportul unor meșteri cu experiență. Lucrul cu focul nu este o joacă! Nu montăm gresie sau faianță în bucătărie, ci vorbim despre o lucrare mult mai complexă și migăloasă. Cele mai mici detalii contează, iar pentru asta, ai nevoie de un profesionist cu mii de proiecte la activ, așa cum sunt și cei care fac parte din echipa prietenilor noștri de la PEFOC. Doar în acest fel vei avea garanția unei lucrări în condiții de maximă siguranță atât pentru tine, cât și pentru casa și familia ta!

Indiferent că ne alegem un șemineu pe lemne sau un termosemineu pe peleti, o eroare în procesul de construcție sau alegerea unui material de slabă calitate, folosit și adaptat pentru construcția și racordarea dispozitivului tău termic, poate trage după sine consecințe deloc plăcute, precum: mirosuri urâte, lipsa funcționalității corecte, deteriorare în timp sau costuri ulterioare mari. Mai multe detalii și toate secretele construcției unui șemineu ca la carte, le aflăm de la PEFOC, meșteri cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor soluțiilor de încălzire alternativă din România!

Și ca să răspundem la întrebarea principală a acestui articol, momentul prielnic construcției unui șemineu poate fi definit cu vorba înțeleaptă din popor: “Fă-ți vara sanie și iarna car!”. Dacă este să ne referim la perioada optimă din an, cel mai bun moment pentru construcția unui șemineu este primăvara sau vara. De ce? Pentru că în domeniul termic, atunci este extrasezonul, iar atunci se pot obține cele mai bune prețuri, atât pentru produse, cât și pentru montaj.

Dacă este posibil, nu lăsa execuția șemineului toamna târziu, atunci când, toată lumea își dorește șemineul finalizat până de Crăciun. În plus, în această perioadă din an, pur și simplu e mult mai greu să obții oferte avantajoase la produse sau servicii de montaj. Costurile sunt stabilite de producători, iar atunci când aceștia sunt suprasolicitați, nu te poți aștepta să găsești un semineu ieftin sau să beneficiezi de cele mai bune facilități și condiții comerciale din partea lor.

Cel mai bun șemineu pe lemne pentru o locuință este acela care este gândit încă din faza de proiect a casei. În acest caz, amplasarea lui va fi optimă. Practic, șemineul nu își face loc în decor, ci își are locul lui stabilit încă de la început! În caz contrar, există posibilitatea de a nu-l putea amplasa exact acolo unde dorești, de a fi limitat ca și dimensiuni, tip sau model, de a genera costuri suplimentare sau chiar posibilitatea de a nu putea amplasa șemineul visat de tine în casa ta!

Așadar, pentru a te putea bucura de cele mai bune rezultate pentru o perioadă cât mai îndelungată este important să te informezi conștiincios și să compari ofertele de pe piață, pentru a putea stabili care este cel mai bun moment pentru instalarea șemineului perfect pentru tine. În acest fel, vei reuși să clarifici din timp și extrem de clar, care sunt criteriile care primează sau ce nevoi și dorințe trebuie îndeplinite. Astfel, vei putea lua cea mai potrivită decizie din varietatea largă de oferte de pe piața de specialitate a termicelor alternative din România!

Meșterii sibieni oferă servicii și produse de calitate la prețuri personalizate, nu doar pentru șemineele pe lemne cu care v-au obișnuit, ci și pentru toate produsele din catalogul online pefoc.ro. Aici veți putea comanda online și vizualiza galerii foto sau materiale detaliate video de prezentare a gamei variate de accesorii și dispozitive termice, pornind de la accesibilul focar semineu electric de apartament și până la soluții de șeminee pe gaz peleți sau GPL pentru care, beneficiați de montaj profesional, consiliere de specialitate și livrare gratuită în maximum 48 de ore lucrătoare, oriunde în țară sub sloganul: “Noi facem tot, tu pui pe foc!”