O romanca desemnata castigatoarea categoriei „The Award for Excellence and Passion”

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareVineri 17 ianuarie 2020
Vizualizari718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Codruta Vulcu a fost desemnata castigatoarea categoriei „The Award for Excellence and Passion” in cadrul competitiei European Festival Awards, fiind prima persoana din Romania premiata in istoria de 11 ani a acestei competitii internationale de prestigiu. Trofeul i-a fost inmanat in cadrul Galei de Premiere a European Festival Awards, ce a avut loc aseara la Groningen, Olanda.

In categoria „The Award for Excellence and Passion” sunt nominalizati profesionisti care au contribuit la dezvoltarea industriei muzicale la nivel international, Codruta Vulcu aflandu-se pe lista nominalizatilor alaturi de nume grele ale business-ului muzical european.

Codruta Vulcu este Directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference si Blaj aLive Festival si Presedinte AROC (Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale), avand o experienta de peste 16 ani in industria muzicala si un portofoliu bogat de evenimente printre care se numara si organizarea, din punct de vedere logistic si operational, a ceremoniilor oficiate anul trecut de Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Campia Libertatii din Blaj.

„Sunt deosebit de onorata sa primesc o asemenea distinctie din partea juriului acestui eveniment european de traditie. Este un moment unic in activitatea unui profesionist si ma bucura cu atat mai mult cu cat aceasta certificare reprezinta o recunoaste a activitatii si rezultatelor obtinute de un reprezentant al industriei muzicale romanesti, industrie care a cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani. A fost o seara remarcabila pentru noi ca tara, doua festivaluri din Romania castigand si ele categoriile in care au concurat. Sincere felicitari tuturor participantilor.

Doresc sa le multumesc personal tuturor colegilor si colaboratorilor de pana acum pentru eforturile deosebite, tuturor partenerilor si sponsorilor si, bineinteles, artistilor si publicului care a fost alaturi de proiectele dezvoltate din 2006 si pana azi”, a declarat Codruta Vulcu, Directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference, Blaj aLive Festival si Presedinte AROC (Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale).

La editia din 2019 a European Festival Awards, Codrutei Vulcu i-a fost inmanat trofeul categoriei „Best Small Festival” pentru Festivalul ARTmania de la Sibiu (care implineste 15 ani in 2020), surclasand un numar impresionant de inscrieri si de voturi, potrivit organizatorilor evenimentului. In categoria „Best Small Festival” pot concura festivaluri care au o rata de participare pe zi de pana la 10.000 de persoane, inclusiv.

European Festival Awards este cea mai importanta competitie dedicata industriei muzicale europene, fiind lansata in 2009 de Yourope (Asociatia Europeana a Festivalurilor) pentru a oferi recunoasterea profesionala a industriei internationale acelor evenimente de profil si specialisti care obtin rezultate deosebite si ridica standardele de calitate ale acestui domeniu la nivel european (standarde evaluate sub diferite aspecte, precum: health & safety, responsabilitate sociala, inovatie, sustenabilitate etc).

Competitia include 15 categorii, precum „Best New Festival”, „Best Indoor Festival”, „Best Small/ Medium-Sized/ Major Festival”, „Agent of the Year”, „Promoter of the Year”, „The Award for Excellence and Passion”, „The Green Operations Award” sau „The Health & Safety Innovation Award” etc.

Gala de premiere a European Festival Awards are loc in fiecare an in perioada Eurosonic Noorderslag, eveniment care include una dintre cele mai importante conferinte internationale de specialitate dedicate industriei muzicale si unul dintre cele mai mari festivaluri de tip showcase din Europa.