O firma de curatenie din Bucuresti restabileste prioritatile in materie de ingrijire a caminului

Descriere

Suntem obisnuiti sa ne rezumam la capitolul servicii in acele segmente de activitate deja cunoscute. Insa in anii moderni pe care ii traim, deja schimbam modul de gandire si tipul de alegere. Pentru ca timpul nu este atat de generos cu noi, pentru ca orele de munca sunt atat de lungi, ceea ce nu mai permite o atentie deosebita la alte activitati, au aparut serviciile ce completeaza cu succes astfel de nevoi.

Firmele de catering spre exemplu s-au adaptat atat de bine la acest context, incat pun la dispozitie meniuri facute in cel mai fidel mod dupa retete clasice. Promit sa faca mancarea atat de buna, incat nimeni sa nu banuiasca ca nu gospodina casei a fost cea preocupata de meniul zilei. Nici firmele de curatenie nu se lasa mai prejos; acestea s-au inmultit, acum mai mult ca oricand si promit o varietate de servicii.

Servicii de curatenie

In prima faza, publicul bucurestean si nu numai a inceput sa fie tot mai receptiv la serviciile de curatenie. Demonstrand caracterul modern al zilelor noastre, un astfel de public a inceput sa puna mai mult accent pe nevoia de curatenie, insa intelegand ca timpul si lipsa de experienta recomanda de la sine o firma de curatenie Bucuresti.

Avantajele pe care le au cei care solicita acest tip de servicii se refera nu numai la curatenia in sine. In detaliu, poate fi vorba de curatenie generala, de dupa constructor, dupa o petrecere sau chiar planul curateniei saptamanale. Justificarea unei astfel de decizii tine de minutiozitatea cu care o echipa de profesionisti in ale curateniei se va ocupa de fiecare element al casei, curatand, igienizand si lasand totul sa straluceasca.

Daca ne referim la Real Clean, un mare „jucator” al acestei nise, serviciile oferite ne arata indirect si care sunt preocuparile si cele mai frecvente cereri ale bucurestenilor, in materie de servicii de curatenie. Spre exemplu la categoria de curatenie generala se include printre altele curatarea geamurilor, a pardoselilor, stergerea de praf in zonele cele mai inalte, deasupra mobilierului spre exemplu; curatarea prizelor si a intrerupatoarelor, a plintelor de asemenea sunt alte mici detalii insa care conteaza in imaginea de ansamblu a unei case.

Curatenia ocazionala, cu aspirat si stergerea prafului, curatarea si dezinfectarea grupului sanitar este de asemenea parte din oferta aceleiasi echipe, Real Clean. La modul mai complex, tot ei se pot ocupa de curatenie in detaliu dupa renovari, dupa petreceri, in sedii de firme, de curatat covoare etc.

Repere inovative

Firmele de curatenie si-au castigat de ceva vreme acel grad de popularitate ce le ajuta sa isi mentina continuitatea pe piata de profil. Insa secretul unora consta si in faptul ca mizeaza pe segmente de mare ajutor si in egala masura unice.

Spre exemplu, ne intoarcem din nou la Real Clean. Aici se regaseste preocuparea pentru un domeniu ce se contureaza tot mai mult, mai ales in capitala: multi proprietari plecati, ce dispun de nevoia de intretinere a unei proprietati. Asa a luat nastere si serviciul de administrare de proprietati. Cei interesati de acest lucru trebuie sa stie ca firma denumeste un responsabil pentru aceasta sarcina. Serviciul include chiar si reprezentanta fiscala, la cerere.

Concret, cand stii ca pleci de acasa si te preocupa starea unui imobil, apelezi la Real Clean. Acestia iti asigura achitarea de taxe si impozite, coordonare a echipei de reparatii, daca este cazul, incasari de chirii, asigurarea de personal calificat pentru fiecare cerere, de la electrician la zugrav. In functie de tipul de imobil, de tipul de cereri ce pot aparea chiar si neplanuite, de nevoia de a mentine casa in perfecta stare chiar daca este nelocuita, Real Clean poate suplini grija si prezenta unui proprietar.

Avantajele de colaborare cu firme de curatenie

Pentru ca solicitantul sa nu mai aiba alte griji in afara de alegerea in sine a echipei care sa ii ofere curatenia casei, Real Clean pune la dispozitie si echipamentele sau produsele necesare desfasurarii serviciilor in sine. Cu alte cuvinte, echipa vine pregatita cu toate cele necesare, realizeaza munca si nu solicita nimic altceva din partea beneficiarului.

Asadar avantajele de colaborare cu o astfel de firma se inteleg deja. Este vorba mai intai de eforturi spulberate, cat si de mijloacele eficiente de a oferi curatenie de inalta clasa.

https://realclean.eu/