Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriBucuresti, clinica stomatologica, stomatolog, stomatologie
Ultima actualizareMiercuri 29 iunie 2022
Vizualizari408

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prestigioasa clinică stomatologică Neoclinique din București, a deschis o clinică dentară nouă, situată în zona de nord a Bucureștiului, vizavi de mall Băneasa. Aceasta se mândrește cu nivelul ridicat de servicii medicale și atenția de neegalat acordată detaliilor, precum și cu personalul medical exemplar. Specialiștii din cadrul clinicii se asigură de oferirea celor mai bune îngrijiri dentare, disponibile la ora actuală. Clinica menține protocoale stricte, pentru a se asigura că totul este realizat la cele mai înalte standarde.

Nivel ridicat de îngrijire de calitate și tehnologie stomatologică de ultimă oră


Efectuarea unei lucrări dentare, indiferent de natura ei, este realizată cu o atenție ridicată asupra metodelor de tratament, materialelor și tehnologiei moderne. Specialiștii sunt într-o continuă căutare și învățare, pentru a rămâne la curent cu ultimele cercetări. Astfel, vor putea oferi tratamente excepționale, bazate pe dovezi și tehnici recente.

Tehnologia stomatologică de ultimă oră și materiale de cea mai înaltă calitate, respectă standarde ridicate. Clinica folosește materiale de calitate, pentru obținerea unor rezultate estetice sănătoase, de lungă durată. Tehnologia de ultimă oră folosită, păstrează structura dentară, astfel încât lucrarea finală să fie una cât mai naturală. Mai exact, clinica folosește metode de tratament actuale, minim invazive, cu echipamente medicale ce urmăresc simplificarea tratamentului dentar. Acestea au ca scop transformarea fiecărei vizite la stomatolog, într-o vizită plăcută.

Gamă largă de servicii stomatologice

Planul de tratament Neoclinique implică o gamă largă de servicii stomatologice moderne. Acestea urmăresc efectuarea unor lucrări perfecte, pentru a obține rezultate excepționale și pentru îndeplinirea dorinței fiecărui pacient, de a avea un zâmbet așa cum a visat. Clinica oferă servicii stomatologice care au rolul de a schimba viața fiecărui pacient. Printre acestea, se întâlnesc planuri de tratament pentru implantologie dentară, aparat dentar, coroane dentare, fațete dentare, tratamente parodontale, chirurgie dentară, tratament de canal (endodonție), plombe (odontoterapie), chirurgie parodontală, proteze dentare, toate pentru un zâmbet natural, sănătos.

De asemenea, pacienții se pot bucura de tratamente de specialitate ce implică albirea dentară, igienizarea dentară, radiologie și tomografia dentară CBCT, precum și servicii stomatologice pentru copii. Alături de medicul stomatolog, pacientul va beneficia de un plan de tratament bine punctat, dar și de tehnologia recentă, Digital Smile Design. Această tehnologie implică proiectarea amănunțită a fiecărei etape de tratament și a rezultatului final în imagini. Astfel, pacientul va cunoaște, încă de la prima vizită, cum va arăta lucrarea finală.

Alege Neoclinique pentru a-ți reda zâmbetul

Expertiza și gama de servicii dentare pe care clinica le oferă, sunt principalii factori care transformă clinica dentară, în alegerea potrivită pentru tratarea și întreținerea igienei tale bucale. Alege Neoclinique pentru a te asigura că nevoile tale stomatologice sunt îndeplinite la standarde ridicate. Grație specialiștilor cu experiență și carismă, teama de medici stomatologi va dispărea instantaneu atunci când vei întâlni echipa de medici.

Experiența Neoclinique se rezumă la trei criterii esențiale pentru un zâmbet sănătos: confort, tratament și rezultat. În interiorul clinicii, mediul este unul profesional, dar familiar. Fiecare vizită te întâmpină cu informații complete, un tratament corect, precum și disponibilitatea de a rezolva problemele dentare, indiferent de natura lor. Echipa din cadrul clinicii se asigură în permanență de faptul că, pacientul înțelege atât situația dentară, cât și soluțiile oferite. Fiecare explicație și soluție ține cont de preferințele pacientului, respectând în același timp rigoarea medicală care stă la baza succesului tratamentului aplicat.

Unul dintre cei mai importanți factori în stomatologie, este caracterizat de continuitatea și integritatea tratamentului. În cadrul clinicii, te va aștepta același stomatolog cu experiență la fiecare vizită. Stomatologul ales va deveni stomatologul tău personal, care îți va cunoaște istoricul medical și va știi de fiecare dată, ce tratament ți se potrivește. La Neoclinique, rezultatul final al unei lucrări dentare de excepție, vine însoțit de bucuria de a zâmbi liber, de a mânca relaxat, confortabil, de a vorbi cu dicție și de a fi însoțit în permanență de o stare de spirit excepțională.

Oferind o atmosferă unică și relaxantă, cu echipamente de ultimă generație, fiecare pacient va beneficia de servicii care depășesc experiența obișnuită din cadrul altor clinici medicale. Pacienții vor beneficia de îngrijire dentară cuprinzătoare, de calitate și accesibilă pentru fiecare nevoie, totul sub un singur acoperiș. Clinica este situată în clădirea MIRO, vizavi de Mall Băneasa, într-o locație impresionantă și ușor accesibilă pentru toată lumea.