Cum alegi clinica stomatologică potrivită pentru tine și familia ta?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriaparat dentar, Bucuresti, clinica stomatologica, stomatolog, stomatologie
Ultima actualizareMarti 7 decembrie 2021
Vizualizari447

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alegerea unei clinici stomatologice este simplificată în prezent, datorită numeroaselor cabinete din fiecare oras. Chiar și într-un oras mai mic, pot să existe 2-3 cabinete stomatologice, însă alegerea celei mai potrivite clinici poate fi o adevărată dilemă. Recomandările prietenilor și rudelor pot fi de folos în această situație, dar există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare în alegerea cabinetului potrivit. Între medicul de la o clinică stomatologică și pacient se poate stabili o colaborare de lungă durată. Indiferent de problema dentară care trebuie rezolvată (aparat dentar, implant dentar, tratament de canal etc.) clinica pe care viitorul pacient o alege trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

Să dețină aparatură de ultimă generație

Atât procedurile stomatologice, cât și aparatele și instrumentele destinate tratamentelor din acest domeniu, au cunoscut o evoluție impresionantă în ultimele zeci de ani. Tocmai de aceea, un cabinet modern trebuie să țină pasul și să fie dotat cu echipamente de ultimă generație, care să permită medicilor să efectueze tratamente mai rapide și mai eficiente, care să necesite un timp mai scurt de recuperare și fără durere sau, cel mult, o durere nesemnificativă.

TwinDent.ro, de exemplu,este una dintre clinicile stomatologice din Bucuresti echipate cu aparatură modernă, ce corespunde ultimelor tendințe din domeniu. Acesta este un criteriu important care poate să reflecte calitatea serviciilor, cât și tehnicile folosite de medicii stomatologi din cadrul clinicii.

Existența personalului cu experiență

Pentru garanția calității serviciilor și rezultatelor, se recomandă alegerea unei clinici în care lucrează medici stomatologi cu experiență. De asemenea, relația dintre medic și pacient este extrem de importantă, mai ales în cazul copiilor sau persoanelor care se tem de dentist. Personalul din cadrul Twin Dent, clinica stomatologica din sector 5, mizează pe transparență în ceea ce privește comunicarea cu pacienții și este gata să proiecteze un plan de tratament personalizat pentru fiecare persoană care trece pragul clinicii și se confruntă cu probleme de ordin stomatologic.

Ofertă cu servicii complete

Un alt criteriu de departajare între clinici îl reprezintă serviciile oferite. Pentru a beneficia de tratamente variate, din orice ramură a stomatologiei (chirurgie, implantologie, pedodonție, protetică etc.) și pentru a nu fi nevoite să schimbe de fiecare dată clinica atunci când un membru al familiei se confruntă cu o problemă dentara mai complexă, persoanele care sunt în căutarea clinicii potrivite ar trebui să se orienteze către cea care oferă servicii multiple.

Program de funcționare convenabil

Nu în ultimul rând, programul poate fi un criteriu de interes pentru multe persoane care au nevoie de tratamente stomatologice. Programul clinicii trebuie să fie unul convenabil, astfel încât să fie accesibil chiar și persoanelor cu un program încărcat. De asemenea, posibilitatea de a face o programare inclusiv în afara programului sau în weekend este un alt avantaj important, mai ales în situația unor urgențe stomatologice care trebuie rezolvate în timp util.

Twin Dent este una dintre clinicile care îndeplinesc toate exigențele pe care le-ar putea avea un potențial pacient. Este vorba despre aparatura, echipamentele și materialele folosite în cadrul clinicii, de experiența personalului, de diversitatea serviciilor asigurate și nu în ultimul rând, despre programul clinicii stomatologice.