Necrophobic va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2020!

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRasnov
Ultima actualizareJoi 19 decembrie 2019
Vizualizari716

Voteaza & Distribuie

Descriere

Necrophobic va urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Se spune ca formatia si-a luat numele de la o melodie compusa de Slayer, de pe albumul „Reign of Blood” (1986). Trupa a aparut in peisajul muzical in 1989, fiind fondata de Joakim Sterner si de David Parland din dorinta de da nastere unui gen de death metal inca si mai intunecat fata de ceea ce exista la acel moment. Iar rezultatele taioase, cu insertii acustice sau lirice feroce nu au intarziat sa apara, fiind dominate de subiecte legate de satanism, moarte sau teme anti-crestine.

Albumul de debut, „The Nocturnal Silence”, a aparut in 1993, fiind urmat de „Spawned by Evil” in 1996 si de „Darkside” la numai un an distanta. Inspiratia a continuat sa anime trupa, astfel ca la numai doi ani, Necrophobic aduce la lumina un nou material, „The Third Antichrist” (1999) sub Black Mark Production. Schimbarea casei de discuri a oferit grupului ocazia sa aduca pe piata inca un album „Bloodhymns” (2002), urmat de o noua schimbare si de un nou material, „Hrimthursum” (2006), aparut sub Regain Records/ Candlelight USA, acelasi label sub care Necrophobic va lansa si materialul care va castiga titlul de „Albumul lunii” acordat de Metallian.com: „Death to All” (2009).

Iar noutatile nu au incetat sa apara, Necrophobic fiind animati de o continua forta creativa care au adus la lumina materiale precum „Womb of Lilithu”, „Pesta” sau „Mark of the Necrogram” (2018), ultimul mentionat fiind definit de trupa drept mai mult decat un album, drept intunecimea suprema care cufunda toate razboaiele in violenta, drept o manifestare virulenta a fortei muzicale pe toate fronturile.

Dupa propriile spuse ale membrilor formatiei „noul album ne face sa simtim ca suntem o trupa dedicata 100% lucrurilor pe care le compunem. Ca suntem 100% «metal people» care se implica total pentru a oferi celor din fata scenei o experienta intensa, un sunet incisiv si intunecat, ceva mult mai mult decat o muzica bine cantata”. O experienta plina de forta pe care o vor aduce in 2020 in fata fanilor Rockstadt Extreme Fest.

Necrophobic (SE) continua seria numelor confirmate pentru cea de-a opta editie a Rockstadt Extreme Fest, printre care se numara: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), IN THE WOODS... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), Psykup (FR), UADA (SUA) sau Tableau Mort (UK).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.
Perioadele de vanzare a abonamentelor REF 2020 sunt:
• Pre-sale 4: 1.000 de abonamente la pretul de 310 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 20.01.2020;
• Pre-sale 5: 1.000 de abonamente la pretul de 350 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 16.03.2020;
• Pre-sale 6: 1.000 de abonamente la pretul de 390 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 18.05.2020.
• In ultimul prag de pre-sale online, cat si la intrarea in festival: abonamentele vor fi la pretul de 440 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile si bilete pe zi, la pretul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse in vanzare incepand cu 29.06.2020.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.