Bethlehem la Rockstadt Extreme Fest 2020

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriconcerte, Rasnov
Ultima actualizareMarti 19 noiembrie 2019
Vizualizari731

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bethlehem este noul nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea locin perioada 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov

Bethlehem, una dintre trupele cunoscute trupe de black/ doom metal, si-a facut aparitia in industria muzicala in 1991, in Grevenbroich (Germania), fiind fondata de Jürgen Bartsch si Klaus Matton, care mai colaborasera in Morbid Vision, o formatie de thrash metal.

Au debutat in 1994 cu „Dark Metal”, urmat la numai doi ani de albumul „Dictius Te Necare” (titlu in latina tradus prin „Trebuie sa te sinucizi”), in piesele caruia apare la voce Rainer Landfermann (cunoscut ca basist in trupa germana de death metal Pavor). Albumul a atras atentia criticii de specialitate atat datorita compozitiilor, cat si lui Landfermann, a carui voce a fost descrisa drept „una dintre cele mai tulburatoare si extreme voci pe care le vei putea auzi de la o fiinta umana”.

Cei de la Bethlehem sunt considerati pionieri ai unui stil descris drept „depressive black metal” sau „suicidal black metal”, insa, de-a lungul anilor, stilul grupului a evoluat, lasand in urma influentele black si doom metal de la inceputuri in favoarea duritatii germane, completata pe alocuri de abordari electro.

Faima trupei a continuat sa creasca de la an la an, astfel ca 1998 au compus soundtrack-ul unui film american underground, „Gummo”, pentru care au fost lansate piesele „Schuld Uns'res Knöcherigen Faltpferds” si „Verschleierte Irreligiösität”. De-a lungul timpului, febra creativa a ajutat formatia sa aduca pe piata nu mai putin de aproximativ 17 materiale (albume, EP-uri si split-uri) compuse de-a lungul celor aproape 30 de ani de cariera, ultimul dintre acestea, „Lebe dich leer”, fiind lansat chiar anul acesta.

Bethlehem (GER) se alatura numelor deja confirmate pentru cea de-a opta editie a Rockstadt Extreme Fest, printre care se
numara:
Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), IN THE WOODS... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE) sau Katla. (IS).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Perioadele de vanzare a abonamentelor REF 2020 sunt:
  • Pre-sale 4: 1.000 de abonamente la pretul de 310 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 20.01.2020;
  • Pre-sale5: 1.000 de abonamente la pretul de 350 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 16.03.2020;
  • Pre-sale6: 1.000 de abonamente la pretul de 390 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 18.05.2020.
  • In ultimul prag de pre-sale online, cat si la intrarea in festival: abonamentele vor fi la pretul de 440 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile si bilete pe zi
, la pretul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse in vanzare incepand cu 29.06.2020.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent