Milucon.ro - Recomanda instalarea de pardoseli PVC pentru beneficii multiple

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareJoi 25 mai 2017
Vizualizari1391

Voteaza & Distribuie

Descriere

Amenajarea unui spatiu implica selectarea materialelor si solutiilor profesionale pentru integrarea in cadrul acestuia a celor mai inteligente investitii. Specifica atat pentru amenajarea locuintelor, dar si pentru farmacii, spitale, scoli sau gradinite, instalarea de pardoseli PVC aduce numeroase beneficii, indeplinind concomitent cerintele de ordin functional si estetic.

Beneficiile aplicarii de pardoseli PVC

Compania Milucon recomanda instalarea de pardoseli PVC, fiind o solutie moderna, utila si usor de realizat.

 • Unul dintre avantajele majore ale acestor pardoseli este faptul ca nu prezinta imbinari, sunt continue, creandu-se astfel un spatiu amenajat corect din punct de vedere estetic;
 • Reprezinta o alternativa moderna si durabila, pardoselile clasice fiind mai putin rezistente la uzura si actiunea agentilor chimici. Mai mult, pardoselile PVC nu se zgarie si nu se pateaza, ceea ce inseamna o investitie minima si rezultate durabile;
 • Pardoselile PVC sunt antibacteriene, igienice, usor de curatat si de intretinut;
 • Asigura beneficiarilor confortul termic dorit;
 • Sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si modele.

Pentru ce spatii sunt potrivite pardoselile PVC?


Datorita avantajelor pe care le prezinta, pardoselile PVC sunt alegerea frecventa pentru amenajarile spatiilor diverse. Astfel, acestea functioneaza excelent pentru urmatoarele tipuri de spatii:

 • Spitale, farmacii, sali de operatii, spatii sanitare

Proprietatile antibacteriene care caracterizeaza acest material, fac din instalarea de pardoseli PVC cea mai recomandata optiune pentru spatiile destinate ingrijirilor medicale, fiind sigure din punctul de vedere al igienei, usor si rapid de curatat, dar si pentru proprietatile acustice (atenueaza zgomotul).

 • Gradinite, scoli

Aceste spatii sunt caracterizate de trafic intens, astfel ca specialistii recomanda instalarea unei pardoseli care sa fie durabila, usor de intretinut si cu proprietati antiderapante, pentru a reduce riscul de accidente.

 • Spatii alimentare, magazine

Pentru spatiile alimentare (bucatarii, sali de mese, magazine) se recomanda de asemenea instalarea acestui tip de pardoseli, pentru a evita efortul suplimentar depus la curatarea zilnica a suprafetelor si pardoselilor.

 • Spatii rezidentiale

Spatiul in care locuim trebuie sa imbine placutul cu utilul, iar pardoselile PVC functioneaza perfect pentru a bifa aceste cerinte: disponibile in diverse culori si modele, acest tip de pardoseli confera locuintei un aspect ingrijit si un decor minunat, pe langa confortul termic. Mai mult, pardoselile PVC pot fi instalate atat in constructiile noi, cat si in cele vechi, inlocuind cu succes parchetul, de exemplu.

Optiunile de pardoseli PVC oferite de Milucon

Atunci cand selectati aceasta categorie de pardoseala, trebuie sa tineti cont si de specificul spatiului pe care doriti sa il amenajati. Milucon comercializeaza urmatoarele tipuri de pardoseli PVC:

 • Pardoseli PVC standard;
 • Pardoseli PVC acustice (pentru atenuarea stresului cauzat de zgomote puternice);
 • Pardoseli PVC antibacteriene;
 • Pardoseli PVC conductive (pentru controlarea descarcarilor electrice);
 • Pardoseli PVC antiderapante (pentru reducerea accidentelor produse prin alunecare).

Solutii profesionale pentru amenajari interioare cu pardoseli PVC durabile de la Milucon


Oferta companiei Milucon cuprinde solutii profesionale – instalare pardoseli PVC, pentru toate tipurile de spatii pe care doriti sa le amenajati. Fie ca este vorba de locuinte, spitale, farmacii gradinite, spatii sanitare, puteti alege dintr-o gama larga de modele si culor disponibile, precum si de avantajele diverselor modalitati de instalare. Compania realizeaza proiecte personalizate, avand o experienta vasta in domeniu si lucrand cu cele mai moderne tehnologii si materiale de calitate.

Pentru informatii suplimentare despre oferta pardoseli PVC, vizitati website-ul companiei www.milucon.ro sau luati legatura cu unul dintre consultantii Milucon, la numarul de telefon: 0766419049.