Milcuon.ro - Hidroizolatii terase verzi pentru infrumusetarea sigurantei tale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriHidroizolatii
Vizualizari1233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Terasele sau acoperisurile verzi reprezinta una dintre cele mai ingenioase idei de amenajare exterioara, pana in prezent. Milucon va vine in ajutor cu servicii de cea mai buna calitate pentru sisteme hidroizolatii terase verzi caracterizate de eficienta maxima, durabilitate impresionanta si randament excelent.
Avand in vedere ascensiunea continua a pietei imobiliare, lipsa spatiului verde in special in orasele mari, a devenit o reala problema si ca solutie ingenioasa, atractiva si eficienta se recomanda amenajarea unor terase ecologice cu strat vegetal.
Dar orice minune vine cu costurile sale, iar in cazul acoperisurilor verzi, acestea fac referire la sistemele de protectie ale cladirii. O terasa verde solicita o atentie mai sporita in special pentru hidroizolatia constructiei implicate si pentru asta aveti nevoie de profesionisti.

Ce presupune o hidroizolatie pentru terase verzi?
Specialistii in sisteme de protectie impotriva infiltrarii nedorite a apei au conceput de-a lungul activitatii lor, sisteme complexe si eficiente de hidroizolatii terase verzi, in general pe baza de membrane bituminoase. Acestea din urma reprezinta o combinatie interesanta de bitum, un produs solid, plastic care se obtine din reziduri de petrol sau prin distilarea huilei; o armatura de poliester sau fibra de sticla si un finisaj superior pe baza de particule de nisip.
Toate aceste componente fac din membranele bituminoase cel mai apreciat material la ora actula, in materie de hidroizolatii, avand ca principale atribute: rezistenta, durabilitatea si eficienta, 3 lucruri esentiale pe un material de inalta calitate.
Pe langa produsele utilizate, in sistemele de hidroizolatii terase verzi, modalitatea in care acestea sunt aplicate este la fel sau poate chiar si mai importanta, iar in alegerea echipei cu care veti colabora este indicat sa tineti cont de experienta si portofoliul companiei Milucon.

Calitatea serviciilor dicteaza reusita lucrarilor de hidroizolatii pentru terase verzi
La Milucon, un astfel de sistem de protectie se realizeaza in conditii stricte, astfel incat rezultatele exceptionale sa fie o certitudine independenta de dificultatea lucrarii. Dupa aplicarea unuia sau a mai multor straturi de membrana hidroizolatoare, urmeaza membrana anti-radacini, menita sa impiedice extinderea pe verticala a stratului vegetal, urmeaza apoi un strat de drenaj si retinere a apei, o membrana pentru filtrarea apei si apoi 2 straturi de vegetatie.
Rolul ultimelor 2 mentionate se poate privii din 3 perspective. In primul rand protejeaza locuinta de pierderi excesive de caldura, reprezentand un izolator termic excelent.
In al doilea rand infrumuseteaza considerabil zona si aduc un colt de natura mai aproape de dumneavoastra, iar in al treilea rand indeplinesc si functia de izolator fonic, impiedicand zgomotele deranjante sa va strice linistea.
Pentru a putea beneficia insa de toate avantajele de pe lista lunga atribuita unei astfel de amenajari exterioare, fara a afecta in timp integritatea si rezistenta structurii de baza, hidroizolatia trebuie sa fie, flexibila, durabila si permeabila pentru vapori, iar toate acestea nu pot fii obtinute decat daca apelati la servicii profesionale, pe care Milucon le garanteaza din momentul in care accesati site-ul: www.milucon.ro