Matrix - Revolutii

Matrix - Revolutii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriKeanu Reeves, Laurence Fishburne, Monica Bellucci
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari948

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Matrix Revolutions
An: 2003
Durata: 129 minute
Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Scris de: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Actori: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Monica Bellucci
Gen: Actiune, Aventura, Science Fiction

Matrix Reincarcat [trailer Matrix Reincarcat] se termina inainte de a descoperi toate secretele, iar Neo (Keanu Reeves) a mai facut un pas in cautarea adevarului. O cautare care a inceput cu calatoria sa de initiere in lumea reala, dar care l-a privat pe Neo de puterile sale si l-a condamnat sa rataceasca intre Matrice si Lumea Masinilor. In timp ce Trinity (Carrie-Ann Moss) il vegheaza pe Neo, aflat in coma, Morpheus (Laurence Fishburne), isi vede toate sperantele prabusindu-se cand afla ca Cel Ales este de fapt o inventie a Arhitectilor Matricei pentru a mentine controlul asupra oamenilor.

In Matrix Revolutii, ultimul capitol al trilogiei, razboiul devastator dintre oameni si masini atinge apogeul: soldatii Sionului, sustinuti de civili curajosi care s-au oferit voluntari, cum ar fi Zee (Nona Gaye) si Kid (Clayton Watson), lupta vitejeste pentru a opri Santinelele, trimise de masini sa patrunda in interiorul Zionului. Confruntati cu riscul anihilarii totale, cetatenii acestei ultime enclave umane nu se lupta doar pentru propriile lor vieti, ci si pentru a asigura supravietuirea omenirii.

Insa chiar din randul rezistentei vine pericolul, deoarece maleficul Agent Smith (Hugo Weaving), pune stapanire pe spiritul lui Bane (Ian Bliss), un membru al echipajului navei. Din ce in ce mai puternic, Smith devine incontrolabil si nu se mai supune nici Masinilor: ameninta sa le distruga imperiul si lumea reala si Matricea. Oracolul (Mary Alice) ii da lui Neo ultimele sfaturi – sa accepte tot, fiind constient de faptul ca si ea insasi este un program de calculator si ca vorbele ei sunt, probabil, inca un artificiu in schema marii Matrice.

Cu ajutorul lui Niobe (Jada Pinkett Smith), Neo si Trinity decid sa se angajeze intr-o calatorie care ii va duce mai departe decat orice fiinta umana s-a aventurat vreodata - o calatorie periculoasa la suprafata pamantului devastat care ii duce chiar in mijlocul formidabilului Oras al masinilor. In aceasta metropola tentaculara, Neo ajunge fata in fata cu puterea suprema a Lumii Masinilor - Deus Ex Machina - cu care incheie o intelegere, ultima speranta a unei lumi in agonie.