Margele Preciosa de la Pincost.ro

Margele Preciosa de la Pincost.ro

Detalii

CategoriiShoping
Tagurimargele
Ultima actualizareMarti 20 iunie 2017
Vizualizari1049

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unele dintre cele mai utilizate margele pe scara larga la nivel mondial, sunt margelele Preciosa, un brand de renume, caracterizat de traditie, calitate, fiabilitate si inovatie. Dupa cum sugereaza si numele, acestea provin din Venetia. Margelele Preciosa dateaza din secolul al - XV - lea dar au inceput sa fie produse la scara industriala in Cehia incepand cu secolul al - XX – lea.

Pentru a fi produse, acestea necesita o tehnologie speciala. Ele au doar cativa milimetri, de la 1.5 mm la 8 mm si sunt realizate in diferite culori si forme, intr-o gama larga de vopsele durabile si ecologice, vopsite sau lustruite. Intai se realizeaza tuburi mici, care sunt apoi topite in formele dorite. Margelele de cristal pot avea forme rotunde clasice, care sunt cele mai dorite si cautate, sau forma de tuburi, care sunt utilizate pentru cusut, filetare sau pentru crosetat.

Aceste tipuri de margele sunt de inalta calitate. Margelele cehe Preciosa sunt adesea comparate cu bine cunoscutele perle japoneze Miyuki. Margelele sunt materialul de baza pentru confectionarea a numeroase bijuterii: cercei, coliere, bratari, pandantive, inele dar si pentru ornamente, broderii decorative pentru costumele nationale sau accesoriile traditionale de exemplu.

Culorile diversificate, atrag privirile tuturor, neputand sa treaca fara a fi remarcate.

Margelele Preciosa se comercializeaza in toata lumea, in mai mult de 80 de tari, precum si in Romania. Un furnizor de top la noi in tara este Pincost, distribuitor autorizat, ce isi desfasoara activitatea inca din anul 2001 in domeniu. Pe langa comercializarea de margele, se ocupa si de vanzarea de diverse articole religioase precum icoane argintate, icoane din lemn, candele, tamaie, metanii, carbune, brelocuri, etc.

Gama de margele Preciosa cuprinde foarte multe tipuri, iar in magazinul online www.pincost.ro gasim urmatoarele categorii: naturale transparente, transparente captusite cu argint, transparente captusite cu culoare, lucioase, naturale mate, tuburi, si Preciosa Twin. Toate margelele sunt de un farmec aparte, create cu magie pentru producerea de articole inedite si deosebite.