Machiaj de Halloween

Machiaj de Halloween

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8990

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca esti copil sau adult, daca vrei sa te distrezi de Halloween, trebuie sa te costumezi si sa te machiezi pentru a iesi in evidenta si pentru a fi cat mai greu de recunoscut.In functie de cat esti de original, costumul tau poate fi cel mai reusit de la petrecere. Chiar daca esti deghizat in clasicele costume de vampir, vrajitoare, schelet, pisica sau in costume mai originale, machiajul face diferenta.Daca vrei sa te pictezi pe fata si nu stii cum, iata cateva exemple si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine un machiaj inspaimantator:


Machiaj de schelet

machiaj de halloween scheletAi nevoie de:* vopsea alba (pentru a-ti acoperi fata)

* vopsea neagra

* o perie medie

* o perie fina

* un burete de machiajAplica vopseaua alba pe toata fata, cu ajutorul buretelui. Nu te aproapia prea mult de marginea ochilor si nu insista sub obraji.Acopera bine buzele cu vopsea alba. Astaepta pana cand se usuca, inainte de a continua.Folosind peria medie, deseneaza conturul ochilor, varful nasului si marginile narilor cu vopsea neagra. Apoi, deseneaza obrajii goi tot cu vopsea neagra.La urma, traseaza conturul dintilor, peste buze, cu peria fina


Machiaj de Frankenstein

machiaj de halloween frankensteinAi nevoie de:* vopsea verde

* vopsea neagra

* vopsea rosie

* un burete de machiaj

* o perie medie

* o perie finaAplica vopseaua verde pe toata fata, cu ajutorul buretelui (nu uita de urechi si buze). Nu te aproapia prea mult de marginea ochilor.Tot cu ajutorul buretelui, deseneaza usor cu vopsea neagra umbra scobituriii obrajilor si conturul ochilor. Conecteaza umbrele din jurul ochilor peste nas, sub sprancene si prelungeste-le pana la tample.Cu pensula subtire, trage o linie neagra peste frunte de la o tampla la cealalta. La fiecare tampla, deseneaza un cerc negru pentru suruburi. Deseneaza ultimele doua cicatrici, cate una pe fiecare obraz, dar nu simetrice.Cu perie fina, deseneaza linii verticale, de culoare rosie, pe buze.


Machiaj de vampir

machiaj de halloween vampirAi nevoie de:* vopsea alba

* vopsea neagra

* vopsea rosie (sau ruj)

* un burete de machiaj

* o perie medie

* o perie finaAplica vopseaua alba pe toata fata, cu ajutorul buretelui. Acopera buzele si sprancenele complet. Astaepta pana cand se usuca, inainte de a continua. Nu insista prea mult pe scobiturile obrajilor.Tot cu ajutorul buretelui si cu putina vopsea neagra deseneaza conturul ochilor si scobiturile obrajilor. Nu te aproapia prea mult de marginea ochilor.Folosind peria medie, traseaza pe partea de sus a fruntii, varful parului. Apoi, redeseneaza sprancenele usor ridicate peste ale tale. Marcheaza conturul buzei superioare, apoi dintii foarte ascutiti, care ies din gura, peste buza inferioara. Extinde putin dintii peste barbie pentru a-i face mai impresionanti.La urma, cu peria fina sau cu rujul, trasati un firicel de sange in coltul gurii.Pentru a completa masca, pieptana-ti parul pe spate si fixeaza-l cu gel.