Vestimentaţie pentru o persoană mignionă

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 30 iunie 2015
Vizualizari1616

Voteaza & Distribuie

Descriere

Industria modei s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani, încât s-a ajuns să se depăşească trendul că doar persoanele, implicit femeile cu o înălţime de peste 1,75 centimetri pot fi modele de catwalk ajungând să fie modele şi persoane de o statură mai mică, care promovează naturaleţe şi gingăşie în acelaşi timp.

Pentru a îmbraca o persoană minionă poate fi destul de dificil, mai ales că există multe linii directoare simple care se pot urmări pentru a pune accent pe corpul acestora şi pentru a sublinia nevoie de înălţime în diverse momente. Scopul vestimentaţiei unei persoane minione nu este de a crea în mod necesar iluzia unei persoane mai înalte, ci de a găsi piese vestimentare care să se potrivească bine cu figura naturală a persoanei în cauză.

Idei simple pentru vestimentaţia unei persoane mignone

Primul lucru pe care trebuie să îl luaţi în considerare ar fi să găsiţi un magazin care este specializat în vestimentaţia pentru persoanele mai mici de statură, pentru că nu toate magazinele au astfel de articole şi pentru că doar unele branduri desenează, confecţionează şi comercializează astfel de piese vestimentare. Apoi urmează regula de două treimi cu o pătrime care impune purtarea unor pantaloni care acoperă două treimi din corpul vostru, implicit acei pantaloni cu talie înalta şi maieuri sau tricouri care acoperă o treime din corp. Este probabil cea mai bună soluţie pentru timp de vară.

De asemenea, o altă idee avută în vedere de cele mai scunde persoane implică purtarea unor haine cu un decolteu în formă de V. Topurile în acest format alungesc gâtul şi dau impresia de înălţime femeilor. Nu trebuie evitată nici situaţia în care purtaţi haine monocrome. Culorile multe şi modelele diferite nu fac decât să creeze un amestec cromatic supărător, în maniera în care să dea impresia că aţi îmbrăcat ce aţi prins din propria garderobă. Experţii în modă recomandă lipirea a unor două sau mai multe piese vestimentare din aceeaşi paletă de culori sau costume din două piese de aceeaşi culoare atunci când sunteţi mai mici de înălţime.

O altă strategie pe care merg cei mai mulţi designeri este aceea de a purta o curea în aceeaşi nuanţă cu cea a pantalonilor, pentru că se creează un fel de magie şi anume că picioarele vor arată ca o linie verticală continuă, adăugând un plus de înălţime staturii voastre. Cele mai multe magazine oferă o gamă largă de pantaloni cu talie înalta şi poţi găsi oricând îmbrăcăminte damă la Giastore care să te mulţumească şi să fie în conformitate cu standardele de calitate, siguranţă şi rezistenţă.

Nu sunt de neglijat nici piesele vestimentare cu dungi verticale, care adaugă un plus siluetei, pot fi măgulitoare penru cele mai scurte şi în plus de aceasta, creează cu siguranţă impresia unei staturi mai înalte. Pe lângă acest element este indicat să creaţi din părul vostru un coc sau să îl prindeţi în coadă pentru a crea impresia de extra înălţime şi nu degeaba spunea bunica la un moment dat „mai cu tocul, mai cu cocul se înalţă fata”.