Tendinţe vestimentare în toamna anului 2015

Tendinţe vestimentare în toamna anului 2015

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurihaine, Imbracaminte, Moda, vestimentatie
Ultima actualizareVineri 4 septembrie 2015
Vizualizari1258

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vara s-a terminat, aşa că toţi împătimiţii modei trebuie să îşi reînnoiască garderoba, în funcţie de tendinţele toamnei din anul 2015. Şi dacă vă întrebaţi care sunt tendinţele în modă în acest sezon, trebuie să ştiţi că designerii încă folosesc stilul vintage, folosind tot felul de influenţe victoriene desprinse din anii ’70 şi ’80. Vă recomand să consultaţi www.outletstock.ro.
Tendinţele pentru zilele mofturoase de toamnă trebuie să fie primite cu cât mai mult entuziasm pentru că va trebui să combinaţi şi să echilibraţi stilul şi confortul. Iată care sunt surprizele celui mai nou sezon de toamnă:
În primul rând, trebuie să ştiţi că franjurile se poartă la cele mai înalte standarde. Mai exact, dacă sezonul trecut se purtau franjurile mici, acum se reinterpretează decoraţiunile şi se poartă tivurile kimonourilor şi fustele maxi. Designeri celebri precum Christian Dior, Proenza Schouler, Tommy Hilfiger, Guy Laroche sau Salvadore Ferregamo propun franjurile XXL, cât mai mari. Aceste franjuri oferă impresia unor materiale foarte fluide, maxi sau mini, însă în A-line.
Suprapunerea de imprimeuri sau de diferite materiale contrastante trebuie să existe în garderoba dvs. în această perioadă. Acestea subliniază un stil hippie sau retro al anilor ’70. Astfel, în ţinută se pot combina materiale precum blană, piele, imprimeuri, catifea, voal sau alte materiale care oferă un look de senzaţie, potrivit toamnei din 2015. Nu uitaţi de peticele colorate care sunt de asemenea un must have al sezonului.
Catifeaua este un material care trebuie să se regăsească în cât mai multe piese vestimentare ale dvs. Se poartă costumele formate din două piese care reîntregesc şi oferă un look de senzaţie în toamna lui 2015. Designeri precum Balmain, Armani, Christopher Kane, Costume Naţional sau Sonia Rykiel folosesc îndelung strălucirea şi fineţea materialului catifelat. Nu mai încercaţi să faceţi niciun sacrificiu atunci când vorbiţi despre stil şi confort, pentru că toate se pot combina, iar materialele de consistență mai grea îmbină aceste calităţi.
Nici culorile fluorescente, umerii impozanţi sau rochiile skater nu au dispărut din preferinţele celebrilor designeri. Case de modă precum Saint Laurent, Viviene Westwood sau Missoni Rodante folosesc aceste stiluri care par să aibă un succes exuberant. Toamna anului 2015 trebuie să fie accentuată de magenta şi orange, subliniind cât mai mult tăieturile asimetrice ale fustelor în stil creion.
Stilurile domniţelor victoriene nu se lasă neobservate nici în acest sezon. Designerii aleg să sublinieze siluetele clepsydra, volanele, gulerele, taliile înalte, mânecile pagodă, dantelă sau damascul. Astfel, toamna anului 2015 poate fi considerată „Une Belle Epoque”, pe gustul împătimitelor al curentului vintage.
Nu uităm nici de culorile pastelate, deşi vine sezonul rece. Designerii propun opoziţiile între culorile tari şi cele închise pentru a se contura perfect frumuseţea sezonului de toamnă.
Dacă credeaţi că talia înaltă va ieşi din preferinţele designerilor, trebuie să ştiţi că nu este aşa. Fiecare sezon pare să adauge cel puţin un centimetru pentru mărirea taliei. Indiferent dacă vorbim despre pantalonii Skinny, evazaţi sau drepţi, pantaloniii cu talia înaltă vor oferi iluzia de înălţime.