Machiaj cu personalitate

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4831

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare femeie isi doreste sa fie frumoasa si s-a trecut demult de la ideea ca frumusetea e doar naturala si nici prea multe nu sunt cele care cred ca vine din interior. De unele artificii, de machiaje, toate au nevoie.


Katie Alves

Katie Alves si machiajul ochilor

Fie ca e o ocazie mai speciala, fie ca merg la scoala sau la munca, bineinteles, cu machiaje potrivite in functie de momentele si preocuparile zilei, cel putin un simplu rimel sau ruj mai putin vizibil, folosesc foarte multe. Cat despre iesirile prin cluburi, aici intervin sute de culori si forme, potriviri in functie de diverse criterii, precum forma fetei, a ochilor, a buzelor, culoarea rochiilor, aici machiajele devin mai greu de realizat. Doua artiste si-au expus pe site-ul deviantart.com, fotografii cu modul creativ in care vad ele machiajul.


Paige Thompson

Paige Thompson si machiajul buzelor

Trebuie sa recunoastem ca aceste imagini, desi nu reprezinta exact ce ar purta fiecare in viata de zi cu zi sau la petreceri, poate doar la un bal mascat, ne atrag privirile si ne demonstreaza, cu personalitate, cum se poate face arta din lucrurile la care nici nu ne-am fi gandit. Tanara de 21 de ani, Katie Alves, este un make-up artist pasionat de machiajul ochilor, dar ceea ce realizeaza ea nu sunt doar simple machiaje ci adevarate desene pe pleoape, care te lasa uimit. Katie este designer artistic intr-un print shop din Port Perry, un loc apropiat de casa ei din Ontario, Canada.


desene pe pleoape

desene pe pleoapedesene pe pleoape

desene pe pleoape


In timpul sau liber, folosind farduri cumparate de la farmacie, periute si pensule subtiri pentru cele mai mici detalii, isi face pe propriile pleoape scene din filme sau desene originale. Pentru terminarea fiecarui ochi are nevoie de doua ore de munca. Printre scenele ei preferate se numara cele din Mica Sirena si Lion King.

machiajul ochilor - desene pe pleoape

machiajul ochilor - desene pe pleoape

Cealalta artista, Paige Thompson, vine din America, iar momentan lucreaza cu o agentie de stiri si fotografie din Southampton, in Marea Britanie, prin intermediul careia isi vinde fotografiile diverselor agentii care le transmit mai departe ziarelor, revistelor sau in cadrul unor campanii.

machiajul buzelor

machiajul buzelormachiajul buzelor

machiajul buzelormachiajul buzelor

machiajul buzelor


Fotografiile ne prezinta pasiunea artistei, care isi vopseste singura buzele in culori vii si realizeaza animale simpatice, toate facand parte din seria ei „Animal-ipstick". Machiajele buzelor, facute de aceasta, sunt foarte simpatice si dau dovada de originalitate, aducand si o nota de veselie.


machiajul buzelor

machiajul buzelor


machiajul buzelor

machiajul buzelor


Paige Thomspon locuieste in Texas si este in ultimul an de facultate, iar in vara anului 2011 a fost acceptata ca asistent pe partea scriere, in cadrul unei pelicule ce va fi filmata in New York.