Furios si iute 6

Furios si iute 6

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Morgan, Gary Scott Thompson, Jason Statham, Jordana Brewster, Justin Lin, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1185

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Fast & Furious 6
An: 2013
Durata: 130 minute
Regia: Justin Lin
Scris de: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Actori: Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Elsa Pataky, Jordana Brewster
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Fast & Furious 6 (Furios si iute 6) continua aventurile echipei conduse de Brian O'Conner si Dominic Toretto. După ce Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) dau lovitura la Rio si se imbogatesc cu 100 de milioane de dolari, ei sunt nevoiti sa traiasca departe de tara lor. Desi s-au plimbat prin toata lumea și au un trai lipsit de griji, ei nu se pot intoarce acasa iar asta ii nemultumeste foarte mult.

Hobbs (Dwayne Johnson), unul din membrii echipei, descopera o organizatie de mercenari condusa de diabolicul Owen Shaw (Luke Evans), care raspandeste teroarea in 12 orase ale lumii. Mana dreapta a lui Shaw este nimeni alta decat Letty (Michelle Rodriguez), marea iubire a lui Dom, pe care toti o credeau moarta. Hobbs si Dom decid sa-i anihileze pe mercenari, aceasta fiind singura modalitate prin care pot fi iertati de relele pe care le-au facut, pentru a putea trai linistiti alaturi de familiile lor, la ei in tara.