Spy Kids 4D: Safirul timpului

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJeremy Piven, Joel McHale, Robert Rodriguez
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1099

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Spy Kids 4D: All the Time in the World
An: 2011
Durata: 112 minute
Regia: Robert Rodriguez
Scris de: Robert Rodriguez
Actori: Jessica Alba, Jeremy Piven, Joel McHale
Gen: Actiune, Aventura, Comedie

Spy Kids 4D este a patra parte a seriei Spy Kids, serie de filme de actiune si aventura pentru copii. Actiunea peliculei graviteaza in jurul celor doi gemeni Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) care au o relatie tensionata cu mama lor vitrega, Marisa Cortez Wilson (Jessica Alba). Marisa este fost agent secret al Organizatiei Super Spionilor (OSS) si s-a casatorit cu Wilbur Wilson, un reporter care vaneaza spionii.

Cand pamantul este amenintat cu distrugerea de catre Timekeeper (Jeremy Piven), liderul unei organizatii naziste, Marisa este chemata inapoi la datorie de catre OSS pentru a opri nenorocirea care s-ar putea abate asupra planetei. Marisa lasa Rebeccai un colier special, de care  Timekeeper are mare nevoie pentru a-si duce la capat planul diabolic, motiv pentru care il fura din mainile fetei.

Realizand ca nu mai au timp de pierdut, Rebecca si Cecil se hotarasc sa puna deoparte resentimentele fata de Marisa si decid sa o ajute, intervenind si ei in lupta impotriva diabolicului Timekeeper.