La un pas de fericire, un alt serial turcesc la Kanal D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune, Kanal D
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari18669

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 8 februarie 2012 la Kanal D se difuzeaza un nou serial turcesc, „La un pas de fericire". In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15.15, fanii pot urmari povestea impresionanta de viata a unei mame care, deși nu are sprijijul tatalui in creșterea fiicei sale, tine piept tuturor greutatilor pentru ca ea sa-si implineasca visul, acela de a deveni o mare actrița.
La un pas de fericire


La un pas de fericire, un alt serial turcesc difuzat la Kanal D
Inceputul serialului turcesc "La un pas de fericire" aduce in fata publicului telespectator povestea lui Ipek (rol interpretat de Ozge Ozpirinçci), o fata de 17 ani, care locuieste impreuna cu mama sa, Melek (interpretata in film de Humeyra), in provincia Balikesir din Turcia. Ipek e crescuta doar mama ei, tatal ei decedand cand ea avea doar trei ani.
Ozge Ozpirincci


Ozge Ozpirincci, rolul tinerei Ipek in serialul "La un pas de fericire"


Melek


Melek, mama lui Ipek (rolul interpretat in serialul "La un pas de fericire")
Mama sa Melek, in dorinta de a-si sprijini fiica mai presus de orice, renunta pratic la viata ei si are grija ca Ipek sa-si poata finaliza studiile, la Facultatea de Asistenta Medicala, strangand putinii bani castigati din croitorie. In comunitatea din Balikesir nu este deloc iesit din comun faptul ca parintii iau deciziile in locul copiilor, lucru valabil si in cazul tinerei Ipek. Ea isi asculta mama si dovedeste un mare atasament si consideratie fata de aceasta, astfel ca fiecare pas facut e binecunoscut de mama ei. Visul adolescentei e de a deveni o mare actrita insa mama ei se impotriveste total acestei dorinte.
Ozge Ozpirincci


Ozge Ozpirincci, Ipek in serialul turcesc "La un pas de fericire"
In ciuda respectului si admiratiei pe care le are pentru mama sa, Ipek nu renunta la visul ei actoricesc. Ajutata de o prietena de-a sa, pleaca pe furis in Istanbul si se prezinta la examenul de admitere la Facultatea de Teatru, pentru care s-a pregatit trup si suflet. In Istanbul se imprieteneste cu Ozgur (rol interpretat in serial de Selin Sekerci) si Esin (interpretata de Rojda Demirer), doua adolescente care vor deveni mai tarziu ca doua surori pentru Ipek, singura practic intr-un oras strain.
Ipek si prietenele ei in


Ipek si prietenele ei Ozgur si Esin in serialul "La un pas de fericire"
Sarmul si talentul de care da dovada Ipek ii va cuceri pe Baris, student la aceeasi facultate (personaj interpretat de Alper Saldiran), si pe profesorul Erkan (rol interpretat exceptional de Serkan Altunorak). Aceste doua prezente masculine isi vor lasa amprenta in viata talentatei si fermecatoarei Ipek.
Ipek si Baris


Ipek si Baris in serialul turcesc "La un pas de fericire"


Serkan Altunorak


profesorul Erkan in serialul "La un pas de fericire" (rol interpretat de Serkan Altunorak)
Dupa ce se intoarce la mama sa in Balikesir, Ipek primeste un rol pe scena teatrului din oras, insa mama sa se opune cu vehementa acestei propuneri actoricesti. In ciuda faptului ca nu are sustinerea mamei, Melek apare pe scena teatrului, mai entuziasmata si mai doritoare de a-si demonstra talentul ca niciodata.


La vederea prestatiei actoricesti a fiicei sale, Melek este profund impresionata de ce vede si de sentimentele transmise in sala astfel ca visul actoricesc al fetei devine si visul mamei, altadata combatut cu toata taria. De la aceasta aparitie pe scena teatrului, mama devine cea mai infocata sustinatoare a fiicei ei, luand decizia de a pleca impreuna cu ea la Istanbul, unde Ipek sa frecventeze cursurile Facultatii de Teatru la care a fost admisa.Se asteapta ca succesul noului serial turcesc de la Kanal D, „La un pas de fericire", sa fie macar cat cel al serialului difuzat tot la Kanal D "Inima nu respecta reguli", asadar tot cei ce au urmarit si urmaresc cu sufletul la gura povestea de dragoste a lui Harun, despicata intre Melda si Eda, nu trebuie sa piarda aceasta noua productie turceasca.