Kitler - pisici hitleriste

Kitler - pisici hitleriste

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3316

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin descoperirile recente se numara si un blog foarte interesant, blog ce contine fotografii cu pisici care arata precum Hitler, mai exact, au o pata neagra in zona botului si inca una mai mare pe post de frizura. Ironic, acestor pisici, li se mai spune si Kitler. Si pentru ca aceste poze au impanzit Internetul in ultimele zile, unii au ajuns sa creada cu convigere ca exista o rasa de pisici care amintesc de dictatorul Hitler.


Blogul, deja celebru, despre pisiciile care seama cu Hitler, The Cats that Look like Hitler, a fost realizat in 2006 de catre Koos Plegt si Paul Nevede si dupa ce imaginile au fost preluate de cateva programe de televiziune din Europa si Australia, intreaga poveste a devenit mai mult decat faimoasa.

Kitler


KitlerChiar daca acesta pare si e un subiect destul de ciudat pentru un blog, a dus totusi la multe vizite, pentru ca, cei care descopera aceasta pagina, nu se pot abtina sa nu le trimita un link mai departe prietenilor, pentru a le ridica moralul. Bineinteles ca site-ul reprezinta o parodie si nu un fel de comemorare a pictorului austriac, cum ar sugera niste teoreticieni conspirationisti.


Care a fost primul? Kitler sau Hitler?

Cunoscute ca si Kitlers, dupa cum anterior am amintit, aceste feline care amintesc de dictatorul neamt, nu sunt din categoria acelor animale care castiga concursuri de frumusete, dar au, categoric, un sarm aparte. S-a ajuns astfel la un numar de 5000 de astfel de pisici pe site-uri.
Kitler


KitlerMajoritatea celor care au astfel de pisici sustin faptul ca aceste feline poseda o figua tipica, ba chiar sublineaza ca expresiile faciale implica un secret al unei dominatii globale de durata. E deja cunoscut ca in caracteristicile pisicilor sta si aceea de a conduce, dar se pare ca o Kitler seamana si fizic cu notorietatea dictatorului german.


Doua trasaturi distincte ale acestor pisici sunt date de mustata mica si bretonul amuzant, iar acestea sunt in majoritatea cazurilor negre. Ajutate de o sclipire din ochi, aduc perfect a portretul lui Hitler.