Killer Elite: Infruntarea

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriClive Owen, Gary McKendry, Jason Statham, Matt Sherring, Ranulph Fiennes, Robert De Niro
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Killer Elite
An: 2011
Durata: 105 minute
Regia: Gary McKendry
Scris de: Matt Sherring, Ranulph Fiennes
Actori: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro
Gen: Actiune, Thriller

Killer Elite este un film de actiune bazat pe romanul The Feather Men scris de Sir Ranulph Fiennes. Actiunea filmului este plasata in anii '80, cand ies la iveala o serie de crime misterioase printre membrii British Special Air Service infaptuite de catre o echipa numita The Clinic.

Danny (Jason Statham) si Hunter (Robert De Niro) sunt intr-o misiune de lichidare a unui lider mexican. Danny il moara pe mexican insa este siderat cand vede in masina acestuia un copil si se retrage in Australia. Cand primeste un bilet cu poza lui Hunter si mesajul conform caruia Hunter este tinut prizonier, acesta zboara de urgenta in Oman.

Seicul ii povesteste ca trei dintre cei patru fii ai sai au fost omorati de catre Special Air Service si acum doreste moartea criminalilor, astfel incat cel de-al patrulea sau fiu, singurul ramas in viata, sa poata prelua tronul, intrucat seicul este batran si pe moarte. Hunter accepta misiunea insa intra in niste incurcaturi, astfel ca Danny intra pe fir pentru a finaliza sarcina. Misiunea se dovedeste a fi mai dificila decat si-ar fi imaginat, pentru ca trebuie sa faca in asa fel incat omorarea vinovatilor SAS sa para un accident si sa se asigure ca a inregistrat in prealabil victimele marturisind ca i-au ucis pe cei trei fii ai seicului.