Eroi de sacrificiu 2

Eroi de sacrificiu 2

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChuck Norris, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Liam Hemsworth, Richard Wenk, Simon West, Sylvester Stallone
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari940

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Expendables 2
An: 2012
Durata: 102 minute
Regia: Simon West
Scris de: Richard Wenk, Sylvester Stallone
Actori: Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Jason Statham, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jet Li
Gen: Actiune, Aventura

Eroi de sacrificiu 2 este un film american regizat de Simon West. Pelicula are la baza un scenariu scris de Ken Kaufman, Davis Agosto and Wenk si este o continuare a filmului The Expendables din 2010.

Filmul ii are in rolurile principale pe Sylvester Stallone, Jet Li, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger si Jason Statham. Actiunea sa este plasata dupa evenimentele petrecute in The Expendables si spune povestea Dlui Church (Bruce Willis) care se alatura din nou echipei Eroilor. Din pacate, unul dintre colegii lor este ucis cu bestialitate de un mercenar pe nume Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme).

Eroii, alaturi de cei doi noi membri ai echipei, Bill the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan), trebuie sa opreasca punerea in functiune a unei arme mortale si sa razbune moartea colegului lor, ucis de Vilain.