Johnny English... se intoarce!

Johnny English... se intoarce!

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriDominic West, Filme Comedie, Hamish McColl, Oliver Parker, Rosamund Pike, Rowan Atkinson, William Davies
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari895

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Johnny English Reborn
An: 2011
Durata: 105 minute
Regia: Oliver Parker
Scris de: William Davies, Hamish McColl
Actori: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West
Gen: Comedie

Comedia de actiune Johnny English Reborn este sequel-ul peliculei britanice Johnny English si il are in rolul principal pe celebrul Rowan Atkinson. Actiunea filmului este plasata la opt ani de la desfasurarea primului Johnny English.

Cariera lui Johnny English a intrat pe o panta descendenta de cand a fost trimis in Mozambic insa misiunea a esuat si s-a finalizat lamentabil. De atunci traieste intr-o pestera din Tibet, ingropat in rusine si regrete. Un calugar de la o manastire din apropierea pesterii decide sa-l initieze pe Johnny English in tainele artelor martiale, pana cand, intr-o zi, Serviciile Britanice de Informatii il contacteaza pentru a reveni in actiune.

Johnny primeste a doua sansa si este chemat pentru o misiune importanta, in care trebuie sa se asigure ca China este de partea lor, in ciuda faptului ca o parte din tarile asiatice dezvolta arsenal nucelar, si ca premierul chinez va ramane in viata pana la sfarsitul misiunii, in pofida amenintarilor cu moartea pe care le-a primit.