Barney's Version

Barney's Version

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMichael Konyves, Mordecai Richler, Paul Giamatti, Richard J. Lewis, Rosamund Pike
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari671

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Barney's Version
An: 2010
Durata: 132 minute
Regia: Richard J. Lewis
Scris de: Mordecai Richler, Michael Konyves
Actori: Paul Giamatti, Rosamund Pike, Jake Hoffman
Gen: Drama

Bazat pe ultimul roman de benzi desenate al lui Mordecai Richler, Barney's Version este povestea calda, inteleapta, plina de duh a lui Barney Panofsky (Paul Giamatti), un om aparent obisnuit care traieste o viata extraordinara.

O confesiune onesta, spusa din punctul de vedere al lui Barney, filmul se intinde pe patru decenii  si doua continente. Pe de-o parte este prima lui sotie, Clara (Rachelle Lefevre), un spirit liber flagrant  de necredincios, cu care Barney traieste scurt o viata boema la Roma. Apoi, a doua doamna Panofsky (Minnie Driver), este o printesa evrica bogata, care face cumparaturi si vorbeste neincetat, abia observand ca Barney nu o asculta.

Si chiar la nunta lor, Barney o intalneste si incepe sa o urmareasca pe Miriam (Rosamund Pike), a lui treia sotie, mama celor doi copii si dragostea lui adevarata. Impreuna cu tatal sau, Izzy (Dustin Hoffman) pe post de cel mai bun prieten, Barney ne poarta prin suisurile si prea multele coborasuri ale vietii sale lungi si pline de culoare.

Nu numai ca Barney se dovedeste a fi un adevarat romantic, ci este capabil de toata galanteria, generozitatea si bunatatea atunci cand se asteapta mai putin