Îți dorești să avansezi mai repede în carieră? Alege cursurile Aprendis

Îți dorești să avansezi mai repede în carieră? Alege cursurile Aprendis

Detalii

CategoriiEducatie
Taguricursuri
Ultima actualizareMiercuri 22 februarie 2023
Vizualizari91

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă lucrezi în domeniul resurselor umane și îți dorești să evoluezi constant și să atingi chiar stadiul de expert în managementul și administrarea personalului este necesar să acorzi o atenție specială pregătirii și educării tale profesionale. Aprendis îți oferă soluții rapide prin care poți face acest lucru și care cuprind cadrul legislativ actualizat, instruire practică, spețe legislative, salarizarea angajaților și programul REVISAL. Urmează un curs de inspector resurse umane de 80 de ore și obține cunoștințele și certificarea de care ai nevoie pentru a putea începe să profesezi în domeniu!

De ce să optezi pentru cursurile Aprendis?

Aprendis este o organizație care de peste 15 ani pune accent pe consolidarea unor cursuri complexe care cuprind tot ceea ce este nevoie să știi dintr-un anumit domeniu de activitate. În ceea ce privește varianta elaborată pentru instruirea viitorilor inspectori de resurse umane, principalul avantaj de care te bucuri este că ai șansa să înveți de la mentori care lucrează din domeniu și care îți pot împărtăși din experiența lor. De asemenea, fiecare sesiune de curs este interactivă, ceea ce îți oferă șansa să te familiarizezi cu situații concrete cu care te vei întâlni în momentul în care începi să profesezi. Te bucuri de îndrumare pe tot parcursul perioadei de instruire și de acces la un grup de cursanți unde vei putea împărtăși sfaturi și recomandări sau să faci schimb de experiență pentru a contura o viziune cât mai vastă asupra domeniului.

Ce obții în urma finalizării cursului de inspector resurse umane?

Poziția de inspector resurse umane vine la pachet cu o mare responsabilitate și tocmai de aceea este necesar să fii stăpân pe tot ceea ce înseamnă legislație actualizată, sisteme și mecanisme de salarizare, norme de disciplină și multe altele. Pe toate acestea și nu numai le vei putea deprinde cu ajutorul unui curs sistematizat și bine structurat care să te ajute să înțelegi cu ușurință informațiile. De asemenea, fiecare situație îți este exemplificată prin cazuri practice, ceea ce îți oferă o imagine mult mai clară asupra activității tale viitoare.

Mai mult decât atât, fiecare sesiune de pregătire se finalizează cu un examen de absolvire compus din două probe: un examen teoretic și prezentarea unui proiect complex. Ulterior, toată munca îți va fi răsplătită printr-un certificat de absolvire atestat de ANC și Ministerul Educației Naționale, care îți va oferi drept de liberă practică și totodată va deschide multiple oportunități profesionale.

Care este durata cursului și cum se desfășoară?

Sesiunile de pregătire au o durată medie de 4 săptămâni, de luni până joi, între orele 18:30 și 20:30, timp în care vei deprinde toate cunoștințele necesare postului pe care îl vizezi, de la recrutare și selecție, la evaluarea performanței angajaților sau gestionarea conflictelor care ar putea apărea. Întâlnirile se desfășoară online, live în sistem de video-conferință pe platforma Zoom în așa fel încât să le poți integra cu ușurință în programul tău zilnic.

Înscrie-te în trei pași simpli

Este foarte simplu să devii cursant Aprendis, iar tot ce trebuie să faci este să intri pe site unde alegi cursul dorit și completezi formularul atașat. Ulterior vei fi contactat de un membru al echipei care te va informa cu privire la modul de desfășurare și organizare, îți va prezenta mentorii, dar și alte detalii importante. Vei avea nevoie doar de buletin, certificat de naștere, diplomă de bacalaureat și certificat de căsătorie, acolo unde este cazul. Este necesar însă să te grăbești pentru că sunt doar 7 locuri disponibile care se ocupă în ordinea solicitării.

Însușește-ți rapid toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un Inspector în resurse umane de succes!