Israel: destinația preferată a persoanelor sensibile

Detalii

CategoriiTurism
TaguriIsrael, Pelerinaje
Ultima actualizareLuni 27 ianuarie 2020
Vizualizari576

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conform statisticilor, Israelul este singura țară în care oricine își poate găsi liniștea și identitatea. Deși cunoscută în România preponderent datorită excursiilor cu tentă religioasă, această destinație are mult mai mult de oferit. Pornind de la diversitatea culturală și până la natura uimitoare, nenumăratele situri istorice și religioase, respectiv la cele mai interesante orașe din lume, toate acestea asigură turiștilor relaxarea de care au nevoie, mai ales dacă vor să evadeze din agitația de acasă, să scape de persoanele toxice din viața lor sau de suferințele provocate de haosul cotidian.

Așadar, uite principalele motive pentru care orice persoană sensibilă ar trebui să viziteze Israelul măcar o dată în viață:

Spiritualitate

O persoană sensibilă se află în permanență în căutarea unor răspunsuri. Ea are capacitatea de a simți energiile din jur și de a se conecta la tot ce reprezintă viața în esența ei. Din acest motiv, precum și de dragul înțelegerii istoriei, este indicat să viziteze această țară măcar o dată. Vestea bună este că această destinație nu este nici scumpă. Astfel, un pelerinaj în Israel cu Karpaten poate fi o modalitate foarte accesibilă și ofertantă pentru cei interesați.

Cultura locală

Israelul este cunoscut pentru designul său internațional unic. Acesta reprezintă o reală scenă culturală plină de viață și de gust pentru toată lumea. De la piețe artizanale, muzee de design, festivaluri de film și până la spectacole live în stradă, evenimente culinare ori artă stradală… țara oferă totul.

Plaje extraordinare - liniște și relaxare

O persoană hipersensibilă are nevoie de multă liniște. Ea simte că trebuie să își încarce bateriile poate mai des decât alții. Din acest motiv, Israelul reprezintă o destinație perfectă. Deschiderea largă la Marea Mediterană a fost exploatată corespunzător de investitorii care au vrut să se asigure că orice turist va fi bine primit și va pleca acasă mai relacat și mai fericit ca oricând. Astfel, tot litoralul israelian este uimitor și extrem de accesibil. Plajele calde și largi, apusul soarelui și albastrul mării vor fascina instant orice trecător și vor fi o veritabilă sursă de inspirație pentru artiști.

Singura țară pe care o poți vizita într-o singură zi!

Persoanele sensibile preferă să trăiască totul intens, pentru ca, după asta, să își poată încărca bateriile. Tocmai din acest motiv, Israelul reprezintă, încă o dată, destinația perfectă. Aceasta este probabil singura țară care poate fi vizitată cu totul într-o zi, pentru ca, apoi, în restul zilelor, să se poată profita de plajă și de liniște. O călătorie cu mașina din centrul stațiunii Eilat (de la Marea Roșie), respectiv cea mai sudică locație și până în munții plini de zăpadă din Golan Heights - extremitatea nordică, durează mai puțin de 6 ore!

Așadar, o țară pe care o poți vizita destul de ieftin, dar cu niște condiții pe cinste, cu plaje largi și munți încărcați de istorie, Israelul rămâne o destinație pe care orice persoană aflată în căutarea răspunsurilor la cele mai importante întrebări existențiale trebuie să o viziteze măcar o dată în viață!

Sursa foto: wikipedia.com, timeout.com, go-telaviv.com, chevening.org, news.virginia.edu