Inele cool care te vor scoate în evidență

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, inele
Ultima actualizareJoi 10 iunie 2021
Vizualizari102

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un inel de argint a fost mereu de bun augur în orice garderobă. Fie că vorbim despre unul cu un simbol special pentru cea care îl poartă; unul cu pietre; sau, mai nou, unul midi - perfect pentru stacking, care câștigă tot mai mult teren. A avea un inel de argint înseamnă a fi mereu pregătită să accesorizezi outfitul de zi cu zi sau de ocazie și astfel să îți exprimi într-un mod mai autentic personalitatea și ceea ce te definește.

Dacă până acum ceva vreme exista o lege nescrisă care spunea că inelele se poartă doar la ocazii cu fast, ei bine, acum nu mai e chiar așa. Pentru că bijuteriile nu se mai poartă doar cu anumite ocazii, ci mai degrabă au devenit un accesoriu de nelipsit zi de zi. Una dintre cele mai importante valori ale Indira este aceea de a crea bijuterii pe care oricine să le poarte cu cele mai felurite ocazii și care să se potrivească atât outfiturilor pretențioase, cât și celor mai puțin pretențioase.

Frumusețea nu trebuie să stea doar în îmbrăcăminte, ci mai ales în atitudine. Iar aceasta din urmă poate fi ușor influențată și de accesorii. Fie că vorbim despre inele, cercei de aur sau argint, pandantive, brățări de mână sau de picior, pe toate le găsești la Indira. Azi vom vorbi despre inele de argint pe care să le ai la îndemână sau pe care să le faci cadou unei persoane dragi din viața ta.

Inele de argint pe care să nu le ratezi

Fie că tu sau persoana pe care vrei să o cadorisești aveți stiluri complexe, la Indira vei găsi inele pentru toate gusturile. Azi îți vom prezenta doar câteva dintre ele, urmând ca tu să le descoperi pe celelalte vizitându-le site-ul. Cu greu te vei putea hotărî la unul singur, așa că nu îți înfrâna dorințele și cumpără câte dorești. Pentru că vei găsi calitate care durează peste ani și ani la prețuri accesibile!

Inelul din argint Lucy este primul pe lista noastră deoarece suntem subiectivi și ne place la nebunie. Combinația de argint placat cu aur rose de 14 karate împreună cu Piatra Lunii în poziție centrală, care este înconjurată de pietre mici de Zirconiu este una care va cuceri orice privitor. Forma sa hexagonală dă un look fresh inelului și îl face potrivit în diverse împrejurări: de la mersul la birou, la zile de naștere și petreceri care cer un dress code elegant.

Inelul din argint Silver Honeycomb te va face să zici un mare wow! de fiecare dată când îl vei pune pe deget. Culoarea sa solară dată de Chihlimbar și designul inelului care duce cu gândul la un fagure este tot ce ți-ai putea dori atunci când ziua devine mai grea și ai nevoie de un imbold pentru a merge mai departe.

Inelul din argint Golden Parallel Bar are două elemente ieșite din comun: faptul că este placat cu aur galben de 14 karate; și designul minimalist care îl face cu atât mai extraordinar. Îl poți purta la outfituri smart-casual sau elegante fără nicio problemă.

Inelul din argint Celtic Knot este perfect atât dacă ești atrasă de mitologia celtică, ci și atunci când vrei să marchezi o legătură personală sau profesională. Simbolistica acestui inel poate să difere de la persoană la persoană, așa că îți recomandăm să îl cumperi și să-l porți ori de câte ori o nouă legătură a fost creată.

Am lăsat la urmă inelul din argint midi Heartbeat pentru că vrem să îți atragem atenția asupra unui nou fenomen care câștigă tot mai mult teren: acela de stacking de inele. Iar inelele midi sunt părți importante ale acestuia. Inelul Heartbeat este cu atât mai interesant de achiziționat deoarece poți să îl asociezi cu un nou membru al familiei; cu o nouă relație sau căsnicie. Sau cu orice moment care îți face inima să bată mai tare.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care să ajungi pe site-ul Indira și să îți cumperi cel puțin o bijuterie. Mai multe găsești la fiecare accesare, pentru că site-ul este updatat mereu cu bijuterii cu design nou, fresh și atemporal în același timp. Fiecare bijuterie Indira vine însoțită de un certificat de garanție și autenticitate și împachetată frumos.

Alege să ieși din rutină sau să faci un cadou special cu sau fără nicio ocazie anume, iar cei de la Indira îți stau la dispoziție zi de zi!