Cum să alegi cel mai frumos cadou pentru Valentine’s Day

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, cadouri, cadouri personalizate, inele
Ultima actualizareLuni 14 februarie 2022
Vizualizari421

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cadourile de Sfântul Valentin sunt doar o ocazie în plus prin care îi poți arăta persoanei iubite cât de mult o apreciezi. Așa că dacă alegi să-i oferi partenerei tale un cadou de Ziua Îndrăgostiților, ar trebui să te asiguri că o faci în cel mai romantic mod. Renunță la emoții, deschide-ți inima și fii sincer cu sentimentele tale. Și cel mai important – alege un cadou inspirat!

Fii creativ și original


Ziua Îndrăgostiților este ocazia ideală în care îi poți demonstra persoanei iubite cât de mult o apreciezi și cât de mult romantism există în sufletul tău. În general, magazinele promovează cadourile clasice de Valentine’s Day, cum ar fi cutiile cu bomboane de ciocolată, parfumurile, ursuleții de pluș sau bijuteriile. Dar poți face o alegere originală optând pentru un cadou mult mai creativ. De multe ori un cadou mai neconvențional poate aduce mai multă bucurie pe chipul cuiva.

Încearcă să te gândești la pasiunile iubitei tale, la hobby-urile sale și să alegi un cadou care să o surprindă plăcut. Spre exemplu, o poți surprinde cu un zbor cu balonul de aer cald, pentru a admira de la înălțime un apus de vis. Sau îi poți pregăti iubitei tale o cină romantică pe acoperișul unui bloc. De asemenea, poți pune la cale o minivacanță într-o destinație în care nu ați mai fost împreună.

Adaugă o notă personală cadoului

De multe ori, cadourile personalizate au o valoare emoțională mult mai mare, pentru că reflectă sentimentele pe care le simți față de acea persoană. Atunci când depui un mic efort pentru pregătirea unui cadou, persoana care îl va primi va aprecia mult mai mult darul primit. Gândește-te foarte bine care sunt filmele preferate ale iubitei tale, piesele ei preferate și citatele de care s-a îndrăgostit. Astfel de detalii pot transforma un cadou simplu, într-unul cu totul special. Spre exemplu, o poți surprinde la radio cu o dedicație romantică, alegând chiar piesa ei favorită. De asemenea, poți împrumuta un retroproiector, poți alege filmul ei preferat și astfel poți organiza o seară de cinema într-un stil aparte.

Dacă iubitei tale îi plac dulciurile, poți să o surprinzi cu un tort pregătit chiar de tine, care să cuprindă și un mesaj de dragoste. Astfel, cadoul va fi mult mai personal! O altă idee inedită ar fi aceea de a personaliza un tricou cu un mesaj romantic sau cu o fotografie dintr-o vacanță. Poți alege chiar și un citat celebru dintr-un film sau versurile unei piese. Nu uita că femeile adoră bijuteriile, așa că poți lua în calcul și un set de cercei, un colier cu un pandantiv personalizat sau un inel gravat. În cazul în care nu este vorba de un inel de logodnă, poți căuta mai multe modele de inele din argint disponibile pe bijuterii-fig.ro.

Împachetează cadoul într-un stil original

Chiar dacă este vorba de Valentine’s Day, nu înseamnă că toate cadourile ar trebui să fie împachetate în hârtie roșie. Dimpotrivă, poți opta și pentru un ambalaj strălucitor, sau pentru o cutie elegantă, pe care să o poți lega cu o panglică din mătase. De asemenea, poți adăuga în cutie câteva flori de lavandă sau petale de trandafiri, sau poți folosi câteva picături de parfum. Iar pentru a adăuga o notă personală întregului cadou, nu uita să scrii și un bilet romantic, sau o scrisoare sinceră, în care să îi spui persoanei iubite ce simți pentru ea.

Așadar, cadourile de Sfântul Valentin ar trebui să transmită sentimente reale, emoție pură, dar și puțină originalitate. Chiar dacă ursuleții de pluș și baloanele roșii sunt peste tot, poți face o alegere mai creativă și poți pregăti singur cea mai frumoasă surpriză – fie că este vorba de un cadou sau de o experiență de neuitat.

Sursa foto: unsplash.com/photos/8qxdUJf346A