Industry Transilvan - lideri in industria de prelucrare a lemnului

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurilemn
Ultima actualizareMiercuri 8 martie 2017
Vizualizari1199

Voteaza & Distribuie

Descriere

SC Industry Transilvan SRL este o companie ce a luat viata in anul 1991, avand activitatea principala cea de productie a obiectelor de mobilier mai mici, insa aceasta a fost dezvoltata continuu de abilitatea producatorului si de achizitia de echipamente ce au standarde inalte de functionare.

In anul 2001, activitatea acestei companii s-a extins la comertul de echipament, masinarii si unelte competitive de prelucrare a lemnului, ce sunt importate din tari experimentate si dezvoltate precum Italia, Slovenia, Polonia, Bulgaria si Republica Ceha.

Echipamentul comercializat de catre cei de la Industry Transilvan este distins de calitate si preturi competitive, iar utilitatea lor este imperativa de la mici producatori pana la firme mari cu capacitati industriale mari. Cei de la Industry Transilvan nu ezita sa ofere clientilor posiblitate de a vedea masinile de prelucrare a lemnului in actiune. Compania acestora are un depozit principal in Gheorgheni, loc in care masinariile pot fi vazute, dar nu este singurul loc, fiindca mai exista in Romania cateva showroom-uri in care pot fi vazute.
De asemenea acestia echipe specializate ce pot regla si repara masinile de prelucrare a lemnului in cazul in care apar anumite defectiuni.

Cei de la Industry Transilvan au un magazin online ce ofera informatii despre toate masinile de prelucrare a lemnului pe care le pot comercializa. Website-ul este www.masiniprelucarelemn.ro si este locul in care poti gasi tot ceea ce ai nevoie pentru prelucrarea lemnului.

Pe acest website poti gasi o gama foarte vasta de masini si utilaje de prelucrare a lemnului, printre care masini de prelucrarea mobilei din lemn masiv. In aceasta categorie gasim ferastraie panglica de tamplarie, circulare de tamplarie, masini de indreptat, masini de rindeluit in grosime, masini de frezat si scobit orizontal, pana la strunguri semiautomate cu copiator si centre de prelucrare cu comanda numerica.

O alta categorie de masini si utilaje pentru prelucrare a lemnului ce iese in evidenta este cea a masinilor de prelucrare cherestea. In aceasta categorie gasim ferastraie panglica de debitat busteni, circualre de retezat cherestea, linii pentru debitat busteni subtiri, chiar si circulare de spintecat multiplu cu ax mobil.
Cele 2 categorii nu sunt singurele categorii de masini prezente pe magazinul online, ci putem observa si masini de prelucrarea mobilei din PAL si MDF. In aceasta categorie gasim circulare de formatizat cu masa mobila, circulare de formatizat in pachet, circulare de formatizat verticale, masini de frezat cant ABS, masini de gaurit multiplu, ba chiar si prese cu membrana.

Cei de la Industry Transilvan ne pun pe masiniprelucrarelemn.ro orice masina si utilaj de care avem nevoie pentru prelucrarea lemnului si nu numai, de la producatori precum ACM, Acwod, Co.ma.fer macchine, Framar, Griggio, Jaroma, Houfek, ZMM Stomana JSC si multi alti producatori renumiti in domeniu.

https://masiniprelucrarelemn.ro