Încălțămintea casual, cea mai bună prietenă a unui bărbat activ

Încălțămintea casual, cea mai bună prietenă a unui bărbat activ

Detalii

CategoriiShoping
TaguriIncaltaminte, pantofi
Ultima actualizareMarti 22 iunie 2021
Vizualizari112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viața se simte altfel atunci când încalți o pereche de pantofi confortabili și ești liber să te miști în voie. De aceea, atunci când ești o fire activă și fie te miști mereu din loc în loc, fie participi la o mulțime de petreceri sau activități, o pereche de încălțări confortabile sunt mai mult decât necesare.

Cum te ajută încălțările casual atunci când ai o viață activă

Multe modele de încălțăminte casual sunt concepute pentru a oferi piciorului suportul de care are nevoie în timpul mersului, însă au și un design aflat la granița dintre sport și elegant. Știai că pentru o persoană activă, durerea de picioare provocată de încălțările inadecvate este un inconvenient foarte mare? De cele mai multe ori, aceasta apare deoarece încălțămintea nu amortizează șocul mișcării sau a presiunii exercitate pe laba piciorului atunci când stai mult timp în picioare.

  • Pantofi casual perfecți pentru purtarea zilnică

Asta pentru că încălțămintea casual are un sistem de amortizare corectă în interior pentru talpa piciorului, astfel încât să-i ofere o senzație de relaxare și de satisfacție în timpul purtării. Totodată, datorită materialelor moi din care sunt confecționați, nu au tendința de a cauza răni sau bătături.
În topul preferințelor multor bărbați activi intră pantofii sport cu talpa pe bază de spumă sau pernuțe cu burete moale.

  • Oferă confort și se fixează bine pe picior

Atunci când te miști mult sau stai în picioare câteva ore zilnic, un pantof care se mulează bine după conformația piciorului îți poate fi un aliat de bază. Din cauza oboselii, picioarele au tendința de a se umfla, așa că ai nevoie de un model de încălțăminte casual, care să nu fie rigid și care să permită piciorului puțin loc de extindere.

  • Pentru călătorii

Indiferent că e o călătorie de afaceri sau îți plac drumețiile, cu excepția traseelor montane unde ai nevoie de echipament special, poți purta cu încredere o pereche de pantofi sport casual. Confecționată din piele naturală, sintetică sau materiale textile, încălțămintea casual are o talpă ce oferă susținere, lasând totodată piciorul să și respire, fără a-l supraîncălzi. Aceasta este varianta ideală pentru domnii care nu se împacă prea bine cu încălțămintea de tip sandală sau șlapi.
  • Varietăți și stiluri pentru toate gusturile

Pantofii casual sunt mai puțin formali și foarte comozi, însă se deosebesc de pantofii sport, având un aspect destul de elegant pentru a fi asortați la mai multe stiluri vestimentare. În această categorie intră o mulțime de modele, mai sport sau cu un design mai elegant, de la espadrile până la pantofi de purtat chiar și la ținutele business. Așadar, cu siguranță vei găsi o pereche ușor de integrat în ținutele tale de mers la job, la plimbare sau chiar și pentru ocazii mai speciale precum conferințe, ședințe, întâlniri. Pentru a păstra totul cât mai simplu, alege o pereche de pantofi sport din material textil, într-o culoare neutră, și cu un suport solid al tălpii.

Încălțămintea casual reprezintă alegerea ideală pentru bărbații activi, care se mișcă mult și care își trăiesc viața intens, dar care, în același timp, au grijă și de aspectul lor. Multe modele de pantofi sport, așa cum sunt cei de la boarders.ro asigură confortul de care ai nevoie în timpul mersului și te vor ajuta să ai un look impecabil.

Sursa foto: freepik.com