Inca nu aveti un site de prezentare? Iata 10 motive pentru care trebuie sa promovati afacerea online

Detalii

CategoriiIT, Stiinta
Taguricreare site, website
Ultima actualizareMiercuri 19 decembrie 2018
Vizualizari1296

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei mai multi clienti potentiali se asteapta ca brandurile sa aiba continut online despre afacerea lor. A detine un site prezentare este in prezent la fel de important pentru afaceri precum este faptul de a detine un numar de telefon.

Daca detineti sau faceti parte dintr-o afacere care nu a facut inca pasul spre prezenta online, aflati de aici 10 motive care va vor face sa va intrebati de ce nu ati facut acest lucru mai devreme.

1. Prezenta online asigurata 24/7- Avand un site prezentare, clientii potentiali au oricand la indemana posibilitatea de a va gasi afacerea, de a se informa in privinta ei si chiar de a plasa comenzi pentru produsele pe care le detineti. Chiar si in afara programului de lucru, site-ul dvs. continua sa gaseasca si sa aduca castiguri afacerii. Un site de prezentare ofera un acces facil utilizatorilor catre afacerea dvs., fiindca acestia pot afla raspunsurile pe care le cauta din confortul propriei locuinte, sau de pe device-urile mobile. In plus, fiindca majoritatea companiilor si-au asigurat o prezenta online prin crearea unui site propriu, afacerile care nu au un site prezentare risca sa fie eliminate din piata.

2. Schimb de informatii - Simplu spus, un site de prezentare ofera o modalite rapida si usoara de a face posibil un schimb de informatii intre cumparatori si vanzatori. In spatiul online aveti posibilitatea de a lista programul de lucru, informatii de contact, detalii despre produse si multe alte informatii de interes pentru publicul tinta. Un site prezentare va permite sa intrati in contact cu acestia si sa le raspundeti la solicitari, ori sa-i anuntati cu privire la anumite noutati si oferte.

3. Intr-o lume moderna, asteptarea tuturor este ca orice companie de renume sa fie prezenta online. Este probabil ca publicul sa nu aiba incredere in afacerile care nu au la dispozitia lor un site web, de unde pot afla macar un numar de contact sau o adresa de mail. Un site prezentare de calitate ii face in schimb pe oameni sa capete incredere in brandul dvs.

4. Reducerea costurilor- Dincolo de simpla afisare a unor informatii utile, puteti utiliza site-ul de prezentare si pentru a vinde bunuri si servicii direct catre consumatori, eliminand astfel necesitatea de a utiliza magazinele fizice, care implica multiple cheltuieli costisitoare ( de la chirie pana la salariul angajatilor). Cu un bun site de prezentare aveti ocazia de a economisi o multime de bani dar si timp, fiindca tot ceea ce aveti nevoie se afla intr-un singur loc si poate fi accesat rapid.

5. Extinderea pietei- Intrucat un website este accesibil oricarei persoane de pe mapamond, posibilitatea de a sparge barierele este mai usoara ca oricand. Oricine, din orice tara, va putea gasi compania dvs. si va deveni astfel un potential client.

6. Informatii despre consumatori- Instrumentele analitice va vor permite sa identificati cum arata clientul dvs. tipic, modalitatea in care au aflat despre afacerea pe care o detineti, care sunt preferintele lor si alte informatii care va vor ajuta afacerea sa se adapteze la cerintele pietii.

7. Publicitate - Unelte inteligente precum Google AdWords sau publicitatea pe Facebook va oferea posibilitatea de a ajunge la clienti mai repede si mai precis decat o faceau metodele traditionale de publicitate offline. Atat serviciile SEO cat si publicitatea online reprezinta modalitati excelente de crestere a gradului de constientizare cu privire la existenta unui brand. Fiti prima companie pe care un potential nou client o vede atunci cand cauta un anumit produs sau serviciu!

8. Competitia - Daca nu aveti inca un site prezentare, foarte probabil concurenta deja a facut acest pas si va lipseste de potentiali clienti. Intr-o poata competitiva este foarte important ca nici o oportunitate de dezvoltare sa nu fie ratata.

9. Un bun site de prezentare reprezinta o modalitatea mai usoara de a gestiona domeniul de servicii pentru clienti. Oferind raspunsuri la intrebari frecvente puteti reduce costurile serviciilor pentru clienti si puteti economisi timp si bani. La randul lor, clientii economisesc timp afland cu usurinta raspunsuri la intrebarile lor, avand deja in acest fel o prima experienta pozitiva cu brandul pe care il detineti.

10. Oportunitatea de crestere- Site-urile web sunt de cele mai multe ori instrumente deosebit de utile pentru o afacere, si contribuie la dezvoltarea ei si prin atragerea de noi potentiali investitori.

Alfa cum poti avea un site prezentare pe placul tau si al clientilor

Agentia Fortin este specializata in realizarea de site-uri de prezentare pentru afaceri mici, mijlocii si mari. Cu o echipa de programatori, design-eri si creatori de continut experimentati, dar si cu un portofoliu pe masura, agentia Fortin este un partener de incredere in drumul spre succes al oricarei afaceri online.

Vino sa afli oferta completa aici si sa intri cu usurinta in contact cu unul din reprezentantii companiei. Pentru o campanii de marketing bine implementate, exista Fortin