Implantul de par iti reda increderea in sine

Implantul de par iti reda increderea in sine

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriImplant par
Ultima actualizareLuni 27 iulie 2020
Vizualizari273

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tot mai multe persoane apeleaza in zilele noastre la implantul de par. Acesta se realizeaza in clinici specializate. Si, pentru ca doriti sa mergeti la sigur in alegerea clinicii potrivite, apelati la serviciile clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Aveti probleme cu caderea parului si metodele clasice nu au dat rezultate? Ati investit deja sume fabuloase in tratamente minune? Atunci a venit momentul sa mergeti la sigur cu o metoda noua ce va da rezultatele mult asteptate - implantul de par. In cazul in care doriti recomandari pe site-ul oficial al clinicii regasiti marturii ale unor clienti ce au avut parte de un transplant de par aici. Vorbim atat de oameni obisnuiti, cat si de figuri celebre din showbiz-ul romanesc.

Un alt aspect ce ar trebui sa va convinga ar fi echipa de medici ultraspecializati in tehnica Q-Fue ce activeaza si in cadrul unor clinici din Amsterdam, Geneva si Paris. Aceasta este una dintre deosebirile importante fata de alte clinici din domeniu, unde procedura este facuta de simpli tehnicieni. O alta diferenta fata de alte clinici este faptul ca la clinica Dr. Felix Hair Implant toate etapele implantului de par (consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda Q-Fue) sunt realizate minutios, exclusiv manual.

Avantajul pacientului? Va avea parte de o recuperare imediata, nu vor ramane cicatrici, nu va avea parte de dureri si sangerari, iar rezultatul este 100% natural. Pentru ca, pana la urma, acesta este si scopul - obtinerea unui par frumos, sanatos si natural care, atunci cand va creste, se va imbina atat de bine cu cel pe care il aveti, incat sa nu se vada urma de implant de par.

Cu siguranta ca in momentul in care ati inceput sa ramaneti treptat fara par, acest lucru a influentat mult si atitudinea si increderea in propria persoana. Cu ajutorul implantului de par, acestea vor reveni, ba chiar poate increderea in sina va fi si mai mare decat inainte.

Cei interesati de mai multe detalii in legatura cu serviciile oferite in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant sunt invitati sa acceseze site-ul oficial.