Implantul de par poate fi solutia ta - afla despre procedura ce o poti face la Dr. Felix Hair Implant

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriImplant par
Ultima actualizareMiercuri 13 ianuarie 2021
Vizualizari588

Voteaza & Distribuie

Descriere

Buna draga mea, un nou inceput de an poate veni cu destul de multe asteptari. Daca suferi de alopecia trebuie sa stii ca o solutie in acest sens nu este sa te ascunzi dupa deget. Perucile, am auzit si de praf de par care sa acopere chelia, sunt nebunii care te vor costa mai mult decat crezi. In final, singura ta solutie ramane implantul de par. Stiu, suna drastic, dar rezultatul merita.

Ce implica implantul de par

In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant poti opta pentru implant de par femei. Vei avea o prima intrevedere cu medicul specialist la consult, moment in care sunt stabilite toate detaliile in functie de cazul tau. concret insa si valabil in orice caz, radacini de par din zona cefei vor fi recoltate de catre medic si ulterior implantate in zona in care ai probleme. Toata aceasta munca este una de migala si presupune mai mult munca manuala. De altfel si implantarea va fi manuala, fir cu fir, astfel ca per total rezultatul sa fie unul natural. Altfel spus, dupa aceasta interventie nu exista semne, cicatrici si nu vei da de banuit ca ai trecut prin aceasta procedura.

Cat costa implantul de par

Costurile nu sunt aceleasi mereu, intrucat depinde de cat de extinse sunt zonele fara par, de cat de complexa va fi operatia in cazul tau. Uneori situatia poate cere ca operatia sa fie facuta pe etape, in mai multe zile. Totusi este bine de stiu ca pot fi estimate costurile dupa ce medicul curant iti analizeaza situatia. Exista si program de finantare cu plata in rate, daca acest lucru te preocupa si crezi ca impedimentul legat de buget te tine departe de acest vis implinit.

Spune da. Acestei provocari, schimbari, acestui mod interesant de a putea readuce in viata ta podoaba capilara. O femeie stie ca parul sau este arma a seductie, este feminitatea insasi, normalitatea pe care si-o doreste. Iar cand acest lucru nu mai exista, sunt tot atat de multe lupte in tine cu frustrarea de a nu putea face nimic sa te reintorci la ce ai avut. Sau poate ca poti, daca stii ce sa alegi.

Implantul de par este fara doar si poate una din masurile ce te vor ajuta. Descopera mai multe detalii despre aceasta interventie, ce iti vor da curaj, foto inainte si dupa, in pagina oficiala a clinicii.

Contact:
office@drfelix.ro
+40 720 254 368