Horoscop si previziuni pentru 2010 de la Urania

Horoscop si previziuni pentru 2010 de la Urania

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9797

Voteaza & Distribuie

Descriere

uraniaSimona Varzaru, supranumita Urania, este unul dintre cei mai credibili astrologi, renumita pentru previziunile sale realiste si care, asa cum afirma multi dintre cei care au consultat-o sau i-au urmarit emisiunile, foarte adevarate.

Prezenta in casele romanilor de cativa ani buni deja, Urania vorbeste despre zodii, astrograme si horoscop saptamanal sau zilnic, in functie de formatul emisiunii pe care il are. Curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a-i preveni pe oameni ca ii asteapta necazuri, neplaceri sau drame sufletesti in loc sa le povesteasca doar despre lucruri bune si de a le vorbi doar in termeni pozitivi, desi ii sperie pe unii, ii ajuta sa fie mai prudenti si, in functie de sfaturile ei, sa isi modeleze drumul in viata, fara sa aiba prea mult de suferit.

Pe blogul sau personal, Urania va ofera horoscopul complet al fiecarei zodii pe anul 2010, astrograme si sfaturi despre cum puteti evita anumite neplaceri ce pot aparea pe parcurs si care in mod normal, v-ar face viata mai grea daca n-ati fi preveniti.

Daca doriti sa vedeti inregistrarile emisiunilor Uraniei, pe aceasta pagina puteti gasi toate cele 10 parti ale previziunilor sale pe anul 2010.