Hidroizolatii membrana bituminoasa - Cel mai avantajos sistem de izolare a casei dvs. impotriva infiltratiilor apei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Hidroizolatii
Ultima actualizareVineri 6 ianuarie 2017
Vizualizari1635

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rolul esential in a asigura calitatea constructiei si a creste durata de exploatare al cladirilor este complexul de lucrari de impermiabilizare a diferitor obiecte si structuri. Printre cele mai importante masuri de prevenire a efectelor negative ale umiditatii asupra unor elemente si structuri in ansamlu, se include si hidroizolatii membrana bituminoasa. Aceasta metoda are o popularitate pe scara larga datorita numeroaselor avantaje ale materialelor utilizate, fiind necesar de a sublinia in primul rand elasticitatea ridicata a bitumului, care este componenta principala a membranei de impermiabilizare.

Materialele folosite de Milucon pentru membranele bituminoase au o aderenta mare fata de suprafata care urmeaza sa fie protejata de umiditate, previne fisuri si rupturi in stare uscata pe o perioada indelungata de timp. Un mare avantaj al acestei tehnologii este, ca se poate de redus in mod semnificativ costul lucrarilor de impermiabilizare, comparativ cu alte metode de tratament a constructiilor. Protectia impotriva patrunderii apelor freatice, precipitatiilor si a altor umiditati este necesara pentru toate tipurile de beton, metal, lemn si alte tipuri de suprafete.

Avantajele instalarii hidroizolatiilor pe baza membrana bituminoasa

O solutie ideala pentru impermiabilizarea obiectelor mari sunt anume lucrarile de hidroizolatii cu membrana bituminoasa. Avand o uscare rapida ea se transforma intr-o membrana elastica si impermiabila la apa. Aceasta membrana bituminoasa este ideala pentru:

  • Hidroizolarea acoperisurilor plane (inclusiv a acoperisurilor verzi);
  • Hidroizolarea subsolurilor din exterior (inclusiv parterilor);
  • Hidroizolarea fundatiilor cladirilor si structurilor;
  • Hidrizolarea zidurilor de sprijin si a peretilor incaperilor subterane;
  • Impermiabilizarea pardoselilor (inclusiv pardoselile industriale, rezidentiale si cladirile agricole);
  • Impermiabilizarea canalelor si a conductelor;
  • Hidroizolarea parcarilor auto subterane si a trecerilor pietonale.

Compozitia materialelor fiind modificata fata de compozitia materialelor traditionale este mai superioara si asigura o durata lunga de exploatare, viteza si calitate in lucrarile de hidroizolare. Membrana nu-si perde proprietatile o peioada lunga de timp. Este important sa se respecte tehnologia, atunci cand este aplicata membrana pe suprafata si de asigura grosimea necesara, pentru ca apoi, sa ne putem bucura de o membrana bituminoasa, care nu va avea frica de expunerile mediului exterior (ploaie, zapada, variatiile de temperatura, radiatiile UV, socurile mecanice) pe o perioada si de 20 ani.


Beneficii devenite realitate prin intermediul profesionistilor de la Milucon

Milucon va ofera un sistem eficient de impermiabilizare cu cele mai fiabile materiale. Alaturi de popularitatea membranelor bituminoase, care au acelasi principiu de actiune ca si toate sistemele de impermiabilizare, mai au si proprietati unice. Datorita acestui fapt constructia impermiabilizata va functiona la cel mai inalt nivel. Nu primul an lucram in prestarea serviciilor de hidroizoare si anume anii au devenit sei mai exigenti si obiectivi evaluatori al produselor noastre. Gratie specialistilor nostri de inalta calitate lucrarile efectuate de ei indeplinesc cele mai stricte cerinte ale timpului.

Compania noastra mai instaleaza si alte tipuri de membrane pentru impermiabilizare cu intarire rapida, ce ofera beneficii economice din punct de vedere pentru client, in cazurile cand este imposibill de asteptat o structura etansa o perioada lunga de timp. Doriti o asemenea membrana atunci ne contactati la 0766526542, iar noi va garantam ca sistemul nostru de impermiabilizare va indeplini cerintele chiar celor mai exigenti clienti.