Haine de protecție pentru lucru, de foarte bună calitate!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriEchipamente de protectie a muncii
Ultima actualizareLuni 6 septembrie 2021
Vizualizari389

Voteaza & Distribuie

Descriere

Protecția personalului angajat cu echipamente moderne de protecție și foarte sigure nu mai este o problemă greu de rezolvat în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că foarte mulți oameni de afaceri au ales să deschidă magazine online foarte moderne care comercializează astfel de produse.

Esafe.ro este un magazin online de actualitate care oferă o gamă foarte variată de echipamente de protecție conform cu normele de protecția muncii. Este vorba despre o ofertă foarte generoasă de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de protecție, mănuși de protecție, echipamente pentru protecția capului, echipamente pentru persoanele care lucrează la înălțime, diferite tipuri de scule, etc.

Haine de protecție de diferite tipuri

Persoanele care vor alege să colaboreze cu magazinul online Esafe.ro vor fi foarte privilegiate. Este vorba despre multe și foarte variate categorii de echipamente de protecție care îndeplinesc mai multe standarde de securitate. Combinezoane de lucru, costume de lucru, fesuri, capișoane și șepci, halate de lucru, haine impermeabile, jachete de lucru, pantaloni și salopete de lucru de protecție, șorțuri de protecție, șosete, tricouri și bluze de lucru, veste de lucru, accesorii îmbrăcăminte de lucru sunt categoriile importante de haine protecție care vă pot folosi în momentul de față, dacă nu ați achiziționat deja echipamentele de protecție pentru personalul companiei dumneavoastră.

Jachetă impermeabilă 4 in1 HI WAY cu elemente reflectorizante ARDON


Este unul din produsele de calitate foarte bună pe care vi-l recomandăm în acest moment. Modelul acesta este foarte indicat și pentru anotimpurile ploioase și pentru vremea rece deoarece conține fleece în interior care este detașabil. ARDON este o companie foarte renumită care fabrică produse de o calitate excelentă pentru protecția la locul de muncă. Toate echipamentele de protecție fabricate de această companie sunt în conformitate cu standardele internaționale cu privire la securitatea în muncă.

Jachetă de iarnă ARDON Vision

Este un model foarte practic de jachetă pentru sezonul de iarnă. Este căptușită cu material de tip flanel realizat 100% din bumbac. Foarte călduroasă și foarte comodă. Sunt disponibile mărimi diferite, începând cu M și ajungând până la mărimea 3XL. Culoarea disponibilă în acest moment este gri. Prețul acestui produs este de 180 RON fără TVA.

Costum galben impermeabil cu glugă Hugo – ARDON

Este vorba despre un costum impermeabil care protejează foarte bine împotriva frigului și împotriva umezelii sau a ploilor. Materialul din care este realizat conține poliester 100%. Corespunde normelor europene de protecție EN 340. Prețul este foarte bun, respectiv de doar 34,50 de lei, fără TVA.

Alte categorii destinate protecției muncitorilor din firmă

În afară de haine de lucru profesionale, magazinul online Esafe.ro vă mai oferă și încălțăminte de protecție de foarte bună calitate. Cizme, bocanci, sandale de protecție sunt doar câteva exemple de produse care vă pot fi de folos. Pentru precizări suplimentare și pentru detalii despre transport, timp expediere comenzi, stocuri disponibile, vă recomandăm să contactați un reprezentant din partea companiei care vă poate oferi precizări importante despre modelul de achiziționare.

Esafe.ro se află pe piața de echipamente de protecție din România încă din anul 2011!