Tresa.ro – magazinul tău specializat în echipamente de protecție

Detalii

CategoriiShoping
Taguribocanci, Bucuresti, Echipamente de protectie a muncii, Imbracaminte
Ultima actualizareJoi 2 martie 2017
Vizualizari2099

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice companie de succes trebuie să se întrebe la un moment dat “cum pot să îmi servesc mai bine clienții?” Cunoscând rolul pe care îl îndeplinește, clienții pe care îi servește și piața în ansamblul ei, Geve Com a decis înființarea unei divizii specializată pe echipamente de protecție - Tresa.

În 2015, mai bine de 4 mil. din populația lucrătoare activa în sectoare precum agricultură/silvicultură, industrie grea sau construcții - locuri cu risc ocupațional crescut. Mai mult de atât, tendința de specializare economică a dus la creșterea nevoilor de servicii de suport pentru desfășurarea activității. Practic, companiile caută mai mult decât o sursă de echipamente de protecție: încălțăminte sau îmbrăcăminte de protecție, caută un furnizor care să îi ajute să aleagă produsul potrivit pentru riscul la care se expun, care să le ofere pregătire și suport în utilizarea produsului ales, și toate acestea la un nivel de servire ridicat și preț competitiv. În mai puține cuvinte, aceste companii caută un partener care să le ofere soluții reale la probleme reale.

Cu deviza Echipăm eroii de zi cu zi, echipa Tresa își propune să satisfacă exact această nevoie partenerială a meșterilor independenți și companiilor de mărimi diferite, cu produse superioare la un preț corect și soluții personalizate pentru a promova siguranța și sănătatea în muncă.

Purtarea echipamentului de protecție este imperativă în orice domeniu, cu precădere în cele în cele cu muncă fizică solicitantă. În acest context, Tresa oferă o gamă completă, atent selecționată, de echipamente de protecție. Că ai nevoie de cizme sau bocanci de protecție, încălțăminte, sau mănuși de lucru, contează pe echipa Tresa să îți răspundă prompt și cu soluții practice la problema ta.