Top Defender - echipamente și soluții pentru protecția muncii

Detalii

CategoriiShoping
TaguriEchipamente de protectie a muncii, protectia muncii
Ultima actualizareLuni 17 iulie 2017
Vizualizari1150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Protecția muncii reprezintă ansamblul de acțiuni și măsuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protecția sănătății și securitatea lucrătorilor, pentru eliminarea factorilor de risc și accidentare prin informarea, consultarea, instruirea, protejarea lucrătorilor și a reprezentanților lor. Prin echipament individual de protecție se poate înțelege orice echipament destinat a fi purtat sau mântuit de către un lucrător pentru a-l proteja împotriva unuia ori a mai multor riscuri care ar putea să îi pună în pericol securitatea și sănătatea la locul de muncă, precum și orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a îndeplini acest obiectiv.

Top Defender este o companie, cu sediul în județul Suceava, specializată în distribuția de echipamente pentru protecția muncii și furnizarea de soluții personalizate pentru protecția individuală a muncitorilor activi. Compania și-a ales un nume destul de sugestiv, în perfectă legătură cu domeniul de activitate al acesteia („apărător de top”). Categoriile de soluții și echipamente pentru protecția muncii găsite pe site sunt: îmbrăcăminte, cu diverse subcategorii precum îmbrăcăminte reflectorizantă, încălțăminte (cizme, bocanci de protecție, încălțăminte albă, etc), mănuși (impregnate, antichimice, speciale, etc), căști (căști de protecție), protecția ochilor, protecția respirației, lucru la înălțime, etc. Principalii clienți Top Defendersunt firme care activează în diverse domenii ce necesită un anumit grad de protecţie a personalului activ, dar şi persoane fizice autorizate care decid că este timpul să pună sănătatea şi integritatea pe primul plan.

Puteți achiziționa echipamente pentru protecția muncii prin Top Defender fără teama, întrucât toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri și reclamații. Produsele acestora pot fi vizualizate și prin intermediul unui catalog pe care îl puteți comanda gratuit pe site. Comandați online produsele necesare economisind astfel și timp și bani și devenind astfel și un muncitor protejat. Selectați produsul dorit, îl adăugați în coș și completați mai departe câmpurile necesare livrării și facturării. Puteți efectua o comanda și fără a vă crea un cont de utilizator. Livrarea se va face prin curier sau gratuit dacă o ridicați de la depozitul Top Defender din Suceava, iar metoda de plata poate fi aleasă dintre transfer bancar și plata ramburs la livrare.

Un alt plus este că puteți alege produse reduse la preț din gama de oferte speciale, astfel economia dumneavoastră fiind mult mai mare. Toate echipamentele pentru protecția muncii sunt conforme cu standardele de referință corespunzătoare și fiecare produs are menționată perioada de garanție în pagina de prezentare a acestuia. Produsele sunt importate din comunitatea Europeană fiind conforme cu cerințele esențiale de securitate și sănătate.

https://topdefender.ro/noutati