Ghidul pozitiilor II

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari41571

Voteaza & Distribuie

Descriere

Femeia deasupra

Multe cupluri considera ca aceasta este o pozitie foarte excitanta si este una dintre cele mai probabile sa-i permita femeii sa aiba orgasm numai prin stimulare vaginala. In plus, aceasta pozitie poate crea un sentiment de putere, excitare si control pentru femei in timpul actului sexual. Aceasta pozitie se departeaza de ideea ca femeia este partenerul pasiv in actul sexual, sau ca actul sexual este o actiune in care barbatul ?ii face? ceva femeii. Femeia poate controla viteza si adancimea penetrarii si sa obtina o senzatie de dominare a barbatului. Pentru barbati, poate fi extrem de excitant sa vada sanii sau fesele femeii (depinzand de modul in care este pusa in aplicare pozitia), si fara indoiala schimba conceptia traditionala potrivit careia barbatul este responsabil de initierea si ghidarea cuplului in timpul actului sexual si ca femeia este receptorul pasiv al penetrarii vaginale. Pozitia poate fi o experienta placuta pentru un barbat care este suficient de sigur pe el pentru a nu fi amenintat de schimbarea rolurilor.

Descrierea pozitiei - femeia deasupra - pozitia de baza

Barbatul sta intins pe spate, iar partenera sa il incaleca. Miscarea lui este limitata de greutatea ei, astfel ca partenera poate controla adancimea penetrarii. Ambii parteneri pot mangaia sanii, clitorisul, spatele si fesele ei, iar ea poate face acelasi lucru cu pieptul, bratele si testiculele lui. Femeia isi poate balansa soldurile si poate controla gradul de stimulare pe care i-l ofera barbatului prin limitarea miscarilor pe penisul barbatului. Asadar, avem de-a face cu o pozitie extrem de stimulanta, oferind multe posibilitati.

Variatiuni ale pozitiei femeia deasupra, Femeia sta intinsa deasupra barbatului, misionarul pe dos

Senzatiile in acest caz pot fi mai intense. Intensitatea va depinde mai ales de cat de strans sunt unite picioarele femeii. Daca ea sta cu picioarele intre cele ale barbatului si le tine impreunate, penisul lui va fi strans intr-un mod care nu poate fi obtinut prin alta pozitie si desi el s-ar putea sa ejaculeze mai repede, senzatiile vor fi mai puternice si pentru femeie. Pentru o femeie careia ii face placere sa fie penetrata si sa simta penisul iubitului in interiorul ei, aceasta pozitie poate fi o experienta extrem de placuta.

Alte variatiuni

Variatiunile pozitiei ?femeia deasupra? se refera la unghiul in care penisul penetreaza vaginul si la faptul ca femeia are parte de senzatii diferite, atunci cand barbatul o penetreaza din unghiuri diferite. Acest fapt poate fi, desigur, excitant si pentru barbat, deoarece diferitele pozitii stimuleaza parti diferite ale penisului sau, cu intensitati diferite. Un cuplu poate sa se distreze si sa se joace prin experimentarea acestor pozitii, asa ca nu mai e nimic de spus decat ?distractie placuta?!

Femeia deasupra, cu spatele la barbat

Este o pozitie in care poate fi obtinuta cea mai intensa stimulare vaginala, atunci cand femeia sta deasupra iubitului ei si se apleaca in fata cat mai mult ii este comod. Aceasta nu este o pozitie pe care toti barbatii o pot executa, mai ales cei cu o erectie puternica in pozitie verticala, in care penisul se apropie de stomac, insa este una extrem de stimulanta pentru femeie, deoarece ii permite sa ?calareasca? penisul lui, in timp ce acesta ii stimuleaza punctul G.

Femia deasupra sta cu fata spre barbat

Cateva posibilitati pe care le aveti, pentru a va simti si mai bine, in timp ce femeia se intinde in fata in aceasta pozitie sunt: sa va sarutati, stimularea anusului femeii sau a testiculelor barbatului, sarutarea sanilor femeii.

O imbratisare dragastoasa

Este o pozitie gingasa, care depaseste cu mult simpla copulatie. Aceasta pozitie poate fi incercata in timp ce barbatul sau femeia ingenuncheaza. Odata ce cuplul si-a plasat bratele unul in jurul celuilalt, ei pot ramane in pozitie verticala, cu trupurile inlantuite. Aceasta pozitie permite unui cuplu de indragostiti sa stea imbratisati, stiind ca penisul si vaginul lor sunt unite, asemenea trupurilor lor. Ramanand imobili, doar prin atingeri, vorbe, priviri tandre, este posibil sa simititi o senzatie de intimitate si legatura cu partenerul. Lasati-va cuprinsi de profunzimea acestei legaturi respirati adanc de cateva ori pentru a va relaxa anumite parti ale corpului care ar putea fi tensionate si veti simti cum patrundeti pe taramul unei uniuni sexuale profunde.