Gabriela are nevoie de o șansă la viață! Un simplu SMS o poate ajuta!

Gabriela are nevoie de o șansă la viață! Un simplu SMS o poate ajuta!

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 15 octombrie 2019
Vizualizari297

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gabriela a venit pe lume ca o rază de lumină pentru părinți. Firavă, dar gata să aducă bucurie în viețile lor. Chiar dacă avea doar 2750 gr greutate la naștere, sclipirea din ochișori și căldura pe care o emana erau semne de bun augur, nicidecum de tristețea care a urmat.

Totul a început când mama Emei îi făcea băiță într-o zi și a observat o umflătură în zona gâtului. Părinții au mers de urgență cu cea mică la un spital din București pentru analize și investigații, iar diagnosticul a fost unul crunt: Teratom gr. 3 imatur.

De când micuța Ema Gabriela a fost diagnosticată cu această boală grea, credința e cea care ajută familia Rotariu să meargă înainte. Credința este vitală vieții oricărui creștin, fără credință e cu neputință să fim plăcuți Lui. Hristos a spus ucenicilor că doar cu foarte puțină credință, de mărimea unui grăunte de muștar, se pot muta munți. Muștarul este o planta care crește foarte repede, ajungând la 3-4 metri în numai câteva luni, chiar dacă la început era cea mai mică sămânță pe care o plantau evreii în grădinile lor. Cu toate acestea, în scurt timp devine o plantă mare, o binecuvântare pentru cei din jur.

Asemenea unei semințe de muștar este și Ema Gabriela, o micuță care a venit pe lume ca o rază, gata să își arunce veselia și lumina asupra familiei. Pentru a crește și a înflori, însă, Ema Gabriela are nevoie de noi toți, uniți în credință și în fapte bune în jurul ei. În luna septembrie, bebelușul de doar 4 luni a fost diagnosticvat cu Neuroblastom, o tumoare malign ce presupune un tratament greu și de lungă durată (6-12 luni).

Boala poate fi tratată printr-o operație numai în străinătate, însă părinții sunt depășiți de situație și au nevoie de donații pentru a putea să ofere micuței șansa la viață.

Bunătatea este cea care ne înnobilează și ne apropie, ne unește și poate face minuni. De data aceasta, e nevoie de noi cât mai uniți pentru a-i reda Emei Gabriela și părinților ei speranța.
Cum o poti ajuta pe Gabriela?

Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat de urgenta campania de strangere de fonduri, pe platforma https://salveazaoinima.ro/campaigns/gabriela-rotariu/,, unde oamenii cu suflet pot dona cu ajutorul unui card de credit sau prin Paypal. Totodata, pot dona si prin SMS, suma de 2 Euro, la 8832, cu textul “Gabriela”.
Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Rotariu) al copilului pentru care faceți donația!