Furios si iute... in viteza a cincea

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Morgan, Gary Scott Thompson, Jordana Brewster, Justin Lin, Paul Walker, Vin Diesel
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1472

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Fast & Furious 5
An: 2011
Durata: 130 minute
Regia: Justin Lin
Scris de: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Actori: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Al cincilea film din seria Fast and Furious va fi lansat in curand. Actorii Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson au semnat contractele.
Scenariul va fi scris tot de Chris Morgan, cel care a scris scenariile ultimelor filme din serie. Din rezumatul peliculei se stie doar ca Dominic Toretto si Brian O'Conner sunt urmariti de politie. Pentru fanii acestei serii este suficient. De aici porneste toata intriga.
Vin Diesel si Paul Walker conduc in aceasta parte a filmului o echipa care e formata din toate starurile ce au jucat in celelalte filme. Fostul politist O'Connor face echipa cu Dom Torreto, fostul puscarias. Pentru o cursa nebuna cu o miza la care toti vor sa ajunga, intra in lupta si Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar.
In acest film, actiunea urmeaza sa se petreaca in Rio de Janeiro, unde cei trei vor da o ultima lovitura pentru castigarea libertatii. Acestia isi vor forma o echipa cu piloti de elita si singura sansa va fi sa-l infrunte pe un om de afaceri corupt care vrea sa ii stie morti, si care nu e singurul care-i vaneaza.